Flow Festivalilla esiintynyt ruotsalaisartisti kehui suomalaisia: "Te olette mahtavia!"

Seynabo Sey miltei myöhästyi keikaltaan Flow Festivalilla: "Saimme onneksi soitettua kaikki todella hyvät kappaleet" 5:25
Yllä olevalla videolla Seinabo Sey kertoo, kuinka melkein myöhästyi keikaltaan Flow Festivalilla ja millaista koronapandemia-aika oli hänelle.

Flow Festivalilla lauantaina esiintynyt artisti Seinabo Sey on palannut pitkästä aikaa isoille lavoille pandemia-ajan jälkeen. Hän kertoi MTV Uutisille olevansa häkeltynyt ja kiitollinen suomalaisyleisöstä festivaalilla ja pitävänsä suomalaisista.

Kaupunkikulttuuri- ja musiikkifestivaali Flow Festival järjestettiin viime viikonloppuna Helsingin Suvilahdessa. Festivaalilla esiintyi lähes 150 artistia, ja yksi heistä oli ruotsalaislaulaja Seinabo Sey.

Lauantaina keikkansa jälkeen MTV Uutisille haastattelun antanut Sey ei säästellyt kauniita sanoja puhuessaan suomalaisyleisöstä ja suomalaisista ylipäänsä

– Kaikki olivat niin innoissaan, ja kuten sanoin lavalla, en ole ollut pitkään aikaan kiertueella tai esiintynyt näin isolle yleisölle. Olen yllättynyt, häkeltynyt ja kiitollinen. 

MTV:n toimittaja Aino Haili kysyi laulajalta, mitä tämä ajattelee suomalaisista, joita yleensä pidetään tietynlaisina ihmisinä. 

– Te olette mahtavia! Kaikki ovat niin vapaita ja iloisia. AInakin ne ihmiset, joita itse tapaan, Sey vastasi.

Samassa haastattelussa Sey kertoi, että hän haluaisi käydä saunassa Suomessa.

– Teemme sitä koko ajan myös Ruotsissa, mutta minusta tuntuu, että teidän saunarituaalinne ovat erilaisia.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka tiukille meni Seyn ehtiminen omalle keikalleen Flow'ssa. 

Lue myös:

    Uusimmat