Florida Panthers pelastui sillasta, Aleksander Barkov alusti helpottavan osuman – Kasperi Kapaselta hämmästyttävä esityö murskavoitossa

Tulosruutu: Florida pelastui pinteestä – Kasperi Kapaselta häikäisevä esityö Jevgeni Malkinin osumaan

Jääkiekon NHL:ssä Florida Panthers onnistui tasoittamaan pudotuspelien ottelusarjansa Washington Capitalsia vastaan. Carter Verhaeghen jatkoaikaosuma sinetöi ottelun Floridalle maalein 3–2.

Ottelusarjan voitot ovat tasan 2–2. Jatkopaikkaan tarvitaan neljä voittoa.

Verhaeghe teki myös joukkueensa ensimmäisen maalin aloituserässä. Aleksander Barkov puolestaan oli syöttämässä Sam Reinhartin 2–2-tasoitusta kolmannessa erässä. Floridalle tärkeä tasoitus syntyi runsaat pari minuuttia ennen erän loppua. Toinen erä meni maaleitta.

Vipinää oli etenkin Washingtonin maalin tuntumassa, ja Ilja Samsonov venyi 29 torjuntaan.

Floridan maalilla Sergei Bobrovski selvisi 14 torjunnalla. Seuraavaksi joukkueet ovat vastakkain Floridassa.

Katso alapuolelta Floridan voittomaali.

Penguins mätti viisi maalia toisessa erässä

Pittsburgh Penguins tiukensi otettaan jatkopaikasta ottelusarjassa New York Rangersia vastaan. Isäntien sarjajohto kasvoi lukuihin 3–1, kun Penguins vei neljännen pelin peräti maalein 7–2.

Penguinsin Kasperi Kapasellekin liikeni syöttöpiste Jevgeni Malkinin kolmannen erän maalista.

Katso Kapasen upea esityö Jevgeni Malkinin osumaan alapuolelta.

Joukkueen tehokkain oli Sidney Crosby yhdellä maalilla ja kahdella syötöllä.

Penguinsin maaleista viisi syntyi toisessa erässä. Igor Shesterkin passitettiin pois Rangersin maalilta kuuden päästetyn kiekon ja 24 torjunnan jälkeen. Aleksandr Georgijev kuittasi kolmannessa erässä kymmenen torjuntaa.

Pittsburghin maalilla Louis Domingue torjui 22 kertaa.

Pittsburgh pääsee yrittämään ottelusarjan katkaisua torstain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun joukkueet kohtaavat New Yorkissa.