Fitness-malli näyttää, kuinka somessa huijataan – kuvien välillä 3 sekuntia eroa!

Kukaan ei ole täydellinen, fitness-kaunotar muistuttaa.

Naisen vartalo muuttuu päivän aikana itsestään paljonkin, mutta paljon pystyy myös huijaamaan esimerkiksi Instagramiin lisättyjä kuvia varten. Fitness-kaunotar Emily Skye osoittaa julkaisemallaan kuvaparilla, ettei sosiaalisen median luomaan todellisuuteen ole luottamista.

Skye, jolla on sosiaalisessa mediassa miljoonia seuraajia, julkaisi kaksi kuvaa, joiden välillä hän kertoo olevan vain kolme sekuntia. Tämä siitäkin huolimatta, että toisessa kuvassa Skyen vatsa on huomattavasti turvonneempi kuin toisessa, pyykkilautavatsaa esittelevässä kuvassa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

– Vasemmanpuoleisessa kuvassa olen työntänyt vatsaa ulos, oikeanpuoleisessa kuvassa olen jännittänyt sen, Skye kertoo kuvan yhteydessä.

Kaunotar huomauttaa, että asento, kuvakulmat ja valaistus vaikuttavat paljon lopputulokseen.

– Seuraavan kerran, kun katsot kuvaa jostakusta, joka näyttää "täydelliseltä" netissä tai lehdessä, muistuta itseäsi siitä, ettei kuvan henkilö kävele ympäriinsä näyttäen siltä! He poseeraavat esittäen parhaat kuvakulmansa vatsa jännittyneenä hyvässä valaistuksessa. Kukaan ei ole täydellinen!

Skye kehottaakin kaikkia hylkäämään täydellisyyden tavoittelun. Sen sijaan hän toivoo, että jokainen keskittyisi olemaan paras mahdollinen itsensä.

Skye on aiemmin osoittanut myös videon avulla, kuinka nopeasti turvonneen näköisen vatsan saa näyttämään lihaksikkaalta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lähde: Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja