Fitness-brändi julkaisi mainoskuvan – kansan huomio kiinnittyi vain mallin kainaloihin: "Miksi niin moni suuttuu siitä?"

Mitä ovat AHA- ja BHA-hapot? 1:04
AHA- ja BHA-happoja käytetään kauneudenhoidossa, mutta mitä ne oikeastaan ovat? Videolta saat vastauksen!

Fitness-brändi Gymshark esitteli mainoskuvassaan naisen kainalokarvat ja joutui palautteiden kiirastuleen. – Miksi niin moni suuttuu siitä, että naisella on normaali ihokarvoitus? netissä ihmetellään.

Fitness-brändi Gymshark keräsi nettikiitokset käytettyään mainoskuvassaan mallia, jolla on ihokarvoja. Brändi julkaisi Instagramissa kuvan, jossa brittimalli poseeraa käsivarret kohotettuina, kertoo Yahoo.

"Normalisoikaa monipuolisuus ja ihokarvat"

Aaliyah-nimisellä mallilla on kainalokarvoitusta. Naisen kuvat keräsivät runsaasti kehuja ihmisiltä, jotka toivoivat lisää vastaavia, monipuolisia malliotoksia.

Aaliyah mallikuvassa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Elän vain tätä energiaa varten, käyttäjä Ilia Maria hehkuttaa.

– Kiitos inklusiivisuudestanne, Lucy kehuu.

– Normalisoikaa monipuolisuus ja ihokarvat, mallika hehkuttaa.

"Tykkäsin aiemmin tästä brändistä, sitten..."

Osa ihmisistä on kuitenkin ihmetellyt mallivalintaa ja sitä, miten ihokarvoitus liittyy fitness-brändiin; osa huomautti, että vaikka ihokarvat olisivat ok, ei niitä tarvitsisi esitellä sosiaalisessa mediassa.

– Tykkäsin aiemmin tästä brändistä, sitten heistä tuli outoja, nimimerkki malzworld ihmettelee.

– Mutta miksi hän ei ajele karvojaan? wenzzyy pohtii.

– Sori, mutta oikeasti kainalokarvat ovat ällöttäviä, christine mallin toteaa.

"Kunpa itse olisin nähnyt enemmän tällaisia kuvia kasvaessani"

Moni on kiiruhtanut puolustamaan mallivalintaa ja huomauttamaan, että on tärkeää nähdä medioissa kaikenlaisia vartaloita – sekä ihokarvoja.

– Miksi niin moni suuttuu siitä, että naisella on normaali ihokarvoitus? Pudistelen päätäni tälle, Liza toteaa.

– Kunpa itse olisin nähnyt enemmän tällaisia kuvia kasvaessani, minulla oli jo nuorena paljon ihokarvoja. Rakastan tätä, käyttäjä AW sanoo.

– Puolet kommenttikentästä on täynnä miehiä (ja vielä naisten vaatetussivulla) valittamassa ihokarvoista. Kainalokarvat ja ajelemattomat jalat miehellä ovat ihan ok, mutta luoja varjelkoon, jos nainen ei käytä tunteja aikaansa ajellen koko kehoaan satunnaisten tuntemattomien Instagram-ihmisten iloksi, Kay napauttaa.

Yhtiökin innostui kommentoimaan

Myös Gymshark itse otti kantaa kritiikkiin ja puolusti malliaan.

– Tulemme esittelemään paljon enemmän kehopositiivisia kuvia tästä eteenpäin. Fitnessiä on monenlaista, ja olemme iloisia voidessamme käyttää monenlaisia malleja uutisvirrassamme, yhtiö kommentoi.

Aaliyah kiitteli yhtiön otetta trollaukseen. Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Yhtiö esimerkiksi huomautti kommenteissa, ettei kenenkään henkilökohtaisten ihokarvavalintojen tulisi vaivata muita; se myös muistutti, että mikäli mitään hyvää sanottavaa ei ole, mietteet kannattaa pitää itsellään.

Aaliyah kiitti yhtiötä trollauksen suitsimisesta mallikkaasti

Kielteistä palautetta tuli useisiin Aaliyahin kuviin. Nainen itse kiitti Instagramissa Gymsharkia siitä, että nämä ottivat vihakommentit vakavasti ja olivat esimeriksi soittaneet Aaliyahin mallitoimistoon varmistaakseen, että hän on kunnossa.

– Kaikki eivät aina ole samaa mieltä kanssasi, ja se on ok! Mutta trollaus menee aika syvälle. Onnekseni olen varma itsestäni ja siitä, mitä teen sekä muutoksista, joita haluan saada aikaan, Aaliyah toteaa.

– Se [trollaus] satuttaa minua aina toisinaan, mutta hei, olen vain ihminen.

Lue myös:

    Uusimmat