Haylee antoi kulmakarvojensa kasvaa yhteen ja saa siksi vihapostia: "Jotkut sanovat, että minulla on McDonald'sin logo otsassani"

Pinja haluaa jakaa vartalostaan rehellisiä kuvia 0:51
Pinja haluaa jakaa vartalostaan rehellisiä kuvia, koska haluaa murtaa kiiltokuva-ajattelun. – Näytän ja käsittelen profiilissani totuudenmukaisesti sotkuja, mielenterveysongelmia, mahamakkaroita, aknea ja ihokarvoja, Pinja kuvaa.

Aiemmin Haylee nyppi yhteen kasvavat kulmakarvansa, mutta kyllästyi sitten kauneusrutiiniinsa.

Haylee Michalski aloitti kulmakarvojensa nyppimisen jo teininä. Amerikkalainen Haylee halusi kokea kuuluvansa joukkoon, mutta kyllästyi lopulta jatkuvaan ylläpitoon; hänellä nimittäin on hyvin tuuheat kulmakarvat, jotka kasvavat keskeltä yhteen, kertoo Yahoo.

– Pelkäsin antaa niiden kasvaa yhteen, joten pidin ne niin erillään kuin vain kykenin. Se oli kauheaa, Haylee muistelee.

Päätti lopettaa kulmakarvojensa siistimisen

Etelä-Carolinassa asuva Haylee muutti vuonna 2019 muutamaksi kuukaudeksi New Yorkiin. Samalla hän päätti rohkaistua ja lopettaa kulmakarvojen nyppimisen.

– Tiesin, että se on jotakin erilaista, jotakin, mistä monet ihmiset eivät pidä, tai mitä he eivät arvosta, Haylee sanoo.

– Mutta ei ole monia ihmisiä, jotka kantavat yhteen kasvavia kulmakarvoja ylpeydellä. Halusin olla yksi niistä ihmisistä, jotka eivät välitä, mitä yhteiskunta sanoo hänen kauneudestaan.

Perhekin piti kulmakarvoja "naurettavina"

Hayleen yllätykseksi newyorkilaiset pitivät hänen uudesta tyylistään, ja Haylee sai paljon kehuja. Kuukausien kuluttua hän palasi kotiin Etelä-Carolinaan.

Siellä kulmakarvat herättivät ihmetystä, ja ihmettelevät katseet alkoivat jo lentokentällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Muutamat ystävistäni tukivat minua, mutta sain ehdottomasti enemmän "yök"- ja "ei"-kommentteja kuin mitään muuta sekä perheeltäni että tuntemattomilta, Haylee sanoo.

Jopa oma perhe piti Hayleen ideaa kasvattaa kulmakarvansa "naurettavana", varsinkin, kun hänen haaveissaan oli ura mallina. Moni koki, että kulmakarvat pilaisivat mahdollisuudet.

– Kulmakarvani eivät ole vaikuttaneet rakkauselämääni tai treffailuuni. Tyttöystäväni tukee minua kulmakarvojeni ja kaiken niiden edustaman suhteen, Haylee sanoo.

– Sen voin sanoa, että moni mies kommentoi sekä minulle että tyttöystävälleni, että minun pitäisi hankkiutua karvoista eroon tai sheivata, jotta olisin "kuumempi".

Haylee saa somessa ivaviestejä

Varsinkin sosiaalisessa mediassa Haylee saa paljon vihapalautetta. Toisinaan kommentoijat lähettävät hänelle pelkästään kuvan partahöylä-emojista.

– Jotkut sanovat, että minulla on McDonald'sin logo otsassani. Saan ehdottomasti enemmän vihapostia kuin positiivisia kommentteja. Joka päivä löytyy jotain uutta, Haylee kuvaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Ihmiset pelkäävät niin kovasti olla erilaisia"

Haylee ei kuitenkaan anna soraäänten häiritä, sillä hän on saanut myös mallikeikkoja, vaikka myöntääkin, että kulmakarvat hieman hankaloittavat töiden löytämistä.

– Minulle on sanottu, ettei unibrow-look ole oikea, eikä kukaan halua käyttää minua sen takia, Haylee kuvailee.

Osa työantajista on kehottanut Hayleeta vahaamaan kulmansa; toiset taas ovat valinneet hänet mallikseen nimenomaan kulmakasvojen takia.

– Ihmiset pelkäävät niin kovasti olla erilaisia, mutta erothan tekevät sinusta sinut. Aina tulee olemaan ihmisiä, jotka haluavat lannistaa, mutta olen ylpeä kulmakarvoistani ja oloni tulee aina olemaan niiden suhteen hyvä.

Lue myös:

    Uusimmat