First Kiss -korun voittaja: Annan korun äidilleni

Lapponia-sivuston First Kiss -korun voittaja ilahtui kuullessaan, että on voittanut Chao-Hsien Kuon suunnitteleman First Kiss -korun. Koru lähtee äidille lahjaksi.

Sunnuntaina äitienpäivää kaikkien lähisuvun äitien kanssa viettänyt First Kiss -korun voittaja Ilona Virtanen ilahtui voitostaan ja lupasi muistaa korullaan rakasta äitiään.

"Vasta nyt, kun olen itse aikuinen, äitini on kertonut minulle kuinka rankkaa hänellä on elämässään ollut.. Varsinkin avioliitto on tullut vasta pitkän raskaan taipaleen jälkeen vakaaksi. Äitini on aina ollut liian kiltti.. Mutta silti hän on vahva ihminen, koska on selvinnyt tästä kaikesta ja elää nyt onnellista elämää. Minulla ja siskoillani oli hyvin onnellinen lapsuus, eli äiti on asettanut aina meidät etusijalle ja pitänyt meistä erityisen hyvää huolta", Virtanen kiittelee.

Virtanen kuvailee äitisuhdettaan tiiviiksi. Yhteydenpito on päivittäistä, ja apua ollaan valmiita auttamaan puolin ja toisin. "Se on sellaista arjen auttamista. Aina olen valmis auttamaan, jos tarvitaan apua. Minusta hän ansaitsee kaiken mahdollisen hyvän ja hemmottelun. Vuosi vuodelta äidistäni on tullut minulle entistä läheisempi ja minusta hän on kirjaimellisesti maailman paras äiti", Virtanen kertoo.

Fist kiss -koru menee oikeaan osoitteeseen, sillä koru ylistää rakkautta. "Haluan luoda koruja, jotka ilmaisevat syvää kauneutta sanomatta kuitenkaan liikaa ja jotka herättävät tunteita niin käyttäjissään kuin katsojissaankin. Minulle on ilmiselvää, ettei korun pidä toimia vain omana itsenään. Sen tulisi myös korostaa käyttäjäänsä", suunnittelija Kuo kertoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Lapponia

Lue myös:

    Uusimmat