Mainos

Finlaysonin ja Familonin vuoteet saivat Joutsenmerkin

Kaikille Finlaysonin ja Familonin kuluttajamyyntiin tarkoitetuille joustinsängyille, joustinpatjoille ja sijauspatjoille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki.

Joutsenmerkin kriteereissä asetetaan vaatimuksia tuotteen koko elinkaaren aikaisille ympäristövaikutuksille. Vuoteiden ja sijauspatjojen osalta merkittävimmät vaatimukset liittyvät käytettyyn puumateriaaliin, metalliin, kankaisiin, patjojen täyteaineisiin sekä niissä käytettyihin kemikaaleihin.

Finlaysonin vuoteiden rungoissa käytetään sertifioitua puuta ja kaikki valmistuksessa käytetyt materiaalit on kierrätetty ja testattu ennen tuotteisiin ja mallistoihin hyväksymistä.

Finlayson on ensimmäinen suomalainen sänkyjen valmistaja, joka on saanut Joutsenmerkin käyttöönsä.

– Me olemme Finlaysonilla erittäin ylpeitä saamastamme Joutsenmerkistä. Ympäristömerkki sopii hyvin arvoihimme ja on luonnollinen jatke pitkäjänteiselle vastuullisuustyöllemme, kertoo Finlaysonin mallistopäällikkö Piki Martiskainen.

Finlayson on suurimpia patjanvalmistajia Suomessa sekä kuluttaja- että julkisella sektorilla. Joutsenmerkki puolestaan on Pohjoismaiden virallinen ympäristömerkki. Merkin tarkoitus on opastaa ympäristön kannalta parempiin ostopäätöksiin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.