Finlayson järjestää Lakanavaalit – äänestä suosikkiasi

Vuosi 2011 on vaalivuosi. Eduskuntavaalien lisäksi suomalaiset pääsevät äänestämään lempipussilakanaansa Finlaysonin Lakanavaaleissa 2011. Mikä kuoseista on Lakanavaalien äänijyrä – sinä päätät!

Finlayson järjestää helmikuussa eduskuntavaalien alla Lakanavaalit 2011. Lakanavaalit pidetään jo toistamiseen: vuonna 2007 viimeksi pidetyt lakanavaalit keräsivät yli 80 000 äänestäjää.

Vaalit järjestetään Finlaysonin nettisivuilla, ja varsinainen äänestys alkaa tammikuun viimeinen päivä.

Lakanavaaleihin osallistuu niin Finlaysonin uutuuskuoseja kuin vanhoja suosikkeja. Tämän vuoden lakanavaaleissa on kuusi pääehdokasta: mystinen Loitsu, herkkä Lilja, räväkkä Pop, ihastuttava Retkimuumi, apinamaisen leikkisä Aappa sekä vinkeän graafinen Moreeni.

Tammikuussa Finlaysonin kotivisuilla ja Facebookissa järjestetään myös ennakkovaalit, joissa äänestettäviä ehdokkaita on yhteensä 15.

Ennakkovaaliehdokkaiden myötä pääsee tutustumaan etukäteen vaalien pääehdokkaisiin sekä muihin Finlaysonin uutuus- ja klassikkopussilakanasetteihin. Ennakkoäänestys on jo alkanut.

Lakanavaaleissa kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 20 kpl ehdokkaina olevia pussilakanasettejä. Pääehdokkaiden äänestys alkaa 31.1. vaalit jatkuvat aina 27.2. saakka.

Pääset Finlaysonin Lakanavaalit 2011 -ennakkoäänestyssivustolle tästä.

(MTV3)
Lähde: www.finlayson.fi
Kuvat: Finlayson

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja