FIAn ja F1-sarjan pomot puuttuivat peliin: Christian Horner poissa työpisteeltään – suoritti sittemmin näyttävän paluun

F1-kausi liikkeelle: Max Verstappen taas suosikki – kuljettajarintamalla ainutlaatuinen tilanne 2:16
F1-kausi liikkeelle: Max Verstappen taas suosikki – kuljettajarintamalla ainutlaatuinen tilanne

Kansainvälisen autoliiton (FIAn) puheenjohtaja Mohammed Ben Sulayem ja F1-sarjan toimitusjohtaja Stefano Domenicali ovat ryhtyneet toimenpiteisiin Red Bull -pomo Christian Horneria koskevassa asiassa, raportoi Sky Sports.

Brittimedian mukaan Horner ei ollut harjoitusten alkaessa omalla paikallaan varikkosuoran varressa, vaan hän oli vetäytynyt tapaamiseen Ben Sulayemin kanssa. Horner palasi varikkosuoralle näyttävästi Ben Sulayemin saattamana, kun harjoituksia oli jäljellä 17 minuuttia.

Jo ennen tätä oli kerrottu, että Ben Sulayem ja Domenicali käyttäisivät tänä viikonloppuna järjestettävän tapaamisensa keskustellakseen Hornerista. Esimerkiksi McLaren-pomo Zak Brown ja Mercedes-pomo Toto Wolff ehtivät jo vaatia FIAa selvittämään asiaa.

Red Bullin naispuolinen työntekijä teki aiemmin tänä vuonna valituksen tallia vuodesta 2005 johtaneen Hornerin epäasiallisestä käytöksestä, mutta Red Bullin emoyhtiön suorittama riippumattoman tutkinta vapautti Hornerin syytöksistä.

Horner on alusta asti kiistänyt syytökset. Tuoreinta viestivuotoa hän ei ole halunnut kommentoida. Red Bullin mukaan kyse on yksityisasiasta.

Lue myös:

    Uusimmat