Lehti: Arkaluontoista materiaalia Christian Hornerista levisi ympäri F1-varikkoa – Jos Verstappen paljasti: "Minäkin olen saanut sen"

F1-kausi liikkeelle: Max Verstappen taas suosikki – kuljettajarintamalla ainutlaatuinen tilanne 2:16
F1-kausi liikkeelle: Max Verstappen taas suosikki – kuljettajarintamalla ainutlaatuinen tilanne.

Brittilehti Daily Mailin mukaan Google Drive -tiedosto täynnä arkaluontoista materiaalia Red Bull -pomo Christian Hornerista jaettiin lukuisten F1-piireissä vaikuttavien henkilöiden ja median sähköposteihin torstaina iltapäivällä. Väitetty vuoto tapahtui vain päivä sen jälkeen, kun Horner sai Red Bullin yhtiön luottamuksen jatkaa F1-tallipäällikkönä.

Christian Hornerin väitetystä epäasiallisesta käytöksestä tehty tutkinta ei lopulta johtanut tallipäällikön potkuihin, vaan Red Bull tiedotti keskiviikkona britin pysyvän pestissään huolellisen selvityksen päätteeksi.

Nyt Bahrainissa viikonloppuna alkavan kauden alla Hornerin ympärillä oleva kuohunta vaikuttaa ottaneen kuitenkin jälleen uusia kierroksia, kun brittilehti Daily Mailin mukaan F1-väen sähköposteihin kilahti torstaina arkaluontoista materiaalia Hornerista sisältävä Google Drive -tiedostolinkki.

Lehden mukaan sähköposti sisälsi yhteensä 79 dokumenttia ja piti sisällään satoja viestejä, joista moni on luonteeltaan seksuaalissävytteisiä. Anonyymi lähettäjä on lähettänyt viestit usealle F1-vaikuttajalle, mukaan lukien FIA:n puheenjohtajalle Mohammed Ben Sulayemille ja F1-pomo Stefano Domenicalille.

– Kyllä, minäkin olen saanut sen sähköpostin, Red Bull -tähti Max Verstappenin isä Jos Verstappen kertoi Bahrainin varikolla brittilehti The Timesin mukaan.

Myös useat F1-median jäsenet ovat lehden tietojen mukaan saanut viestin sähköpostiinsa.

Red Bull ei ole kommentoinut, onko Hornerista levitetty materiaali aitoa vai ei.

Daily Mailin mukaan Horner muutti WhatsApp-kuvansa tapahtuneen jälkeen torstaina, eikä se ole enää sama kuin vuodetuissa kuvakaappauksissa.

– En kommentoi anonyymiä spekulaatiota, mutta korostan, että olen aina kiistänyt syytökset, Horner totesi Daily Mailin saamassa tiedotteessa.

Torstai-iltana Red Bullin tiedottaja ilmoitti Daily Mailille sähköpostivuodon olevan Hornerin yksityisasia, jota tallin ei olisi sopivaa kommentoida.

Horner on toiminut Red Bullin tallipäällikkönä sen F1-taipaleen alusta saakka kaudesta 2005. 50-vuotias britti on naimisissa Spice Girlsistä tunnetun Geri Hornerin (os. Halliwell) kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat