Ferrari-pomo yltyi ylistämään Charles Leclercin tekoa: "Majesteettinen suoritus"

Pahasti kärkivauhdista F1-sarjassa jääneen Ferrarin kohdalla on tultu pisteeseen, jossa Charles Leclercin neljäskin sija aika-ajossa saa tallijohdolta ylistäviä arvioita.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Britannian GP suorana 31.7.-2.8.
Su: Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Leclerc murtautui Britannian Silverstonessa vastoin odotuksia toiseen lähtöriviin, kun viikonloppuna parempaa vauhtia esittäneet Racing Pointin autot sekä Red Bullin Alexander Albon putosivat edeltä hänen taakseen.

Leclerc onnistui lyömään lähimpänä mittapuuna olleen Racing Pointin Lance Strollin yli puolella sekunnilla. Samaan aikaan Mercedeksen Lewis Hamiltonin paalupaikka-aikaan jäi eroa 1,1 sekuntia.

Kun tallikaveri Sebastian Vettel oli jäänyt aika-ajossa kymmenenneksi, tallin tekniikkapomo Laurent Mekies halusi ylistää Leclercin suorituksen merkitystä.

– Charlesin suoritus oli majesteettinen – ei vain sen takia, että pääsimme toiseen lähtöriviin, mikä on meiltä paras tänä vuonna – vaan senkin takia, että hän pääsi toisesta osiosta jatkoon mediumrenkailla, jotka ovat paras valinta kisan alkuun, Mekies kommentoi Ferrarin nettisivuilla.

Vettelillä viikonloppu on sisältänyt isoja ongelmia jäähdytinviasta ja polkimien irtoamiseen.

– Sebastianilla on ollut melko vaikea viikonloppu tähän asti, ja hän hävisi kaiken ajan teknisten ongelmien takia. Kymmenes sija on ensisijaisesti seurausta siitä, Mekies totesi.

Lue myös:

    Uusimmat