Mainos

Fenkolia tillin ja korianterin kera

4 annosta

  • 2 fenkolia
  • 3 kevätsipulia
  • 10 kuivattua korianterin siementä
  • 2 dl vastapuristettua appelsiinimehua
  • 3-4 rkl valkoviiniä (voidaan jättää pois)
  • Vinegretti:
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ½ dl hienonnettua tilliä
  • 1 sitruunan mehu

Leikkaa fenkoli neljä senttiä paksuiksi siivuiksi ja pilko sipuli. Kaada paistinpannulle öljyä ja hauduta fenkolit, sipulit ja korianteri pehmeiksi melko alhaisella lämmöllä. Lisää appelsiinimehu ja viini, peitä pannu kannella. Anna kiehua hiljakseen, kunnes kaikki kasvikset ovat pehmeitä.

Vinegretin valmistus: Kun fenkoli on pehmeää, poista pannun kansi ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon öljy, tilli ja sitruunamehu. Tarjoa sitruuna- ja appelsiinimarinoidun porsaan kanssa.

Resepti: Tina Nordström

(Täydellinen päivä 24.4.2008)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.