Mainos

Feikkaatko sinäkin sängyssä?

Joidenkin tutkimusten mukaan jopa 70 % naisista teeskentelee orgasmia. Makuuhuoneissa siis nähdään joka yö tuhansia Oscarin arvoisia näyttelijänsuorituksia. 31-vuotias Heini kertoo olevansa yksi näistä naisista.

– "Näyttelijänurani" alku juontaa juurensa tietysti siitä, että minun on vaikea saada orgasmia yhdynnässä. Aikaisemmin en niin välittänyt koko orgasmittomuudesta. Olen tottunut siihen, ettei se tule yhdynnässä, vaikka mitä tekisi, Heini kertoo.

31-vuotias nainen kertoo, että hänelle oli aina tapana sanoa hyvin suoraan seksikumppaneilleen, että orgasmia häneltä on turha odottaa. Kertomalla tosiasiat hän välttyi kiusallisilta tilanteilta, jos mies vaikka kuvitteli kivuliaaksi kääntyvien tuntien seksisessioiden auttavan hänet saamaan.

– Joidenkin mielestä julistukseni oli helpottava, mutta yleensä sen kummempia kommentteja ei tullut. Ongelmat alkoivat vasta kun aloin seurustella nykyisen poikaystäväni kanssa.

Heinin poikaystävä oli sitä mieltä, että kieltämällä ison O:n mahdollisuuden Heini ikään kuin teki itselleen karhupalveluksen; eihän nautinnon hekumaa voi tulla, jos heti kättelyssä on päättänyt, että se ei ole mahdollista.

– Poikaystäväni mielestä tilanne oli sama kuin jos leikkaisin jalkani irti ennen juoksemaan lähtemistä. Hänestä asenteeni oli aivan väärä.

“Ei se mitään, rakas!”

Kun Heinin seurustelusuhde oli kestänyt muutaman kuukauden, paineet orgasmin saamiseksi olivat selvästi kasvaneet.

– Olen aina yrittänyt pitää sellaisen tavoiteajattelun poissa mielestäni sänkypuuhissa, mutta poikaystäväni asenne vaikutti minunkin ajatusmaailmaani. Hänestä orgasmin saaminen on ihmisoikeus, ja hän oli toisaalta myös sitä mieltä, että on ainakin osavastuussa minun tulemisestani tai tulemattomuudestani.

Heini yritti suhtautua rennosti asiaan, mutta poikaystävä ei suostunut sivuuttamaan ongelmaa.

– Ajan kuluessa tuli tavaksi, että aina seksin jälkeen poikaystäväni melkein itku silmässä murehti sitä, ettei ollut taaskaan saanut minua tulemaan. Ja minä aina yritin lohduttaa häntä, että rakastan häntä aivan muista syistä ja että olen tosi onnellinen hänen kanssaan näinkin. Aina noina hetkinä hän oli varma, että pian kyllästyn ja jätän hänet. Poikaystäväni sanoi minulle monta kertaa, että ansaitsisin jonkun, joka saa minut tulemaan, koska hän ei siihen kyennyt.

Fake it until you make it

Aikaisemmin Heini piti kunnia-asianaan, ettei teeskennellyt nautintoaan. Pikkuhiljaa hän kuitenkin huomasi, että feikkaaminen alkoi tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta.

– Aluksi vain lietsoin hieman itseäni, enkä varsinaisesti kokenut teeskenteleväni. Mutta kun huomasin, miten paljon se helpotti poikaystävääni, aloin esittää yhä useammin. Sillä tavalla vältin todella raastavat keskustelut ja pystyn nauttimaan seksin jälkeisestä ihanasta kuhertelusta paremmin, Heini kertoo.

Tutkimusten mukaan suurin osa orgasmin teeskentelevistä naisista esittää nautintonsa juuri sen takia, etteivät he halua kolhia partnerinsa itsetuntoa. Naiset siis asettavat hienotunteisuuden oman nautintonsa edelle.

Heini ei kuitenkaan ajattele, että feikkaisi vain poikaystäväänsä varten:

– Saattaahan se tietysti vaikuttaa siltä, että teeskentelen koska en tahdo loukata miesystävääni. Minusta se ei kuitenkaan mene niin. Loppujen lopuksi minä teeskentelen vain itseäni varten; siten saan helpommin kaikille paremman mielen. Ikuiset pohdinnat tulemisestani ovat täysin turhia.

Teksti: MTV3/Helmi
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.