FC Haka venyi tärkeään voittoon Veikkausliigassa – TPS:n voitoton putki jo seitsemän pelin mittainen

FC Haka nappasi tärkeän 2-1-voiton Turun Palloseurasta jalkapallon Veikkausliigassa perjantai-iltana. Haka nousi voitolla kuuden pisteen päähän TPS:stä sarjataulukon 10. sijalla, mutta turkulaisilla on ottelu vähemmän pelattuna.

Haka aloitti ottelun erinomaisesti, kun Luiyi De Lucas puski Anton Popovitchin keskityksen kulmapotkusta sisään.

Toisella puoliajalla TPS nousi tasoihin Rasmus Holman puskumaalilla, mutta se ei  kuitenkaan riittänyt Valkeakoskella pisteille.

Haka otti johdon takaisin itselleen noin kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä, kun Salomon Ojala laukoi pallon etukulmasta sisään. Ottelu päättyi lopulta Hakan 2-1-voittoon.

Hakalle voitto oli sen kauden ensimmäinen kotikentällä, jonne oli saapunut perjantaina 1 435 katsojaa. TPS sen sijaan voitti viimeksi ottelun Veikkausliigassa elokuun lopulla, kun se päihitti Helsingin IFK:n luvuin 1-0.