Mainos

Favora. My Favorite.

Milloin Sinä tunnet olosi kauniiksi? Yksinkertaisimmillaan kauneus on pieni hemmotteleva hetki, joka ei katso aikaa, paikkaa, ikää tai kokoa. Kauneus on terveen ihon hyvää oloa, sisäistä tasapainoa ja elinvoimaa, joka säteilee Sinusta ja hurmaa – luonnollisesti.

Favora on kehittänyt herkän ihon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa jo yli 15 vuoden ajan. Korkealaatuisen hoitosarjan kasvipohjaiset luonnonöljyt ja tutkitut tehoaineet huolehtivat kasvojen, vartalon, käsien, jalkojen sekä hiusten erityistarpeista. Jatkuva kehitys, valvonta sekä testaus takaavat tuotteille korkean laadun ja parhaan toimivuuden.

Favora-sarjan raaka-aineet täyttävät kosmetiikkalainsäädännön vaatimukset. Puhtaat, turvalliset ainesosat sisältävät hellävaraista, mutta tehokkaasti hoitavaa elinvoimaa – herkällekin iholle. Sarja sopii koko perheelle, kaikille iho- ja hiustyypeille.

Tunnista ihotyyppisi

Varsinkin pohjoisen vaihtelevissa olosuhteissa iho tarvitsee erityistä huolenpitoa pysyäkseen elinvoimaisena ja vastustuskykyisenä. Nuoren ihon tärkeimmät tukipilarit ovat puhdistus ja kosteuttaminen. Aikuista, ikääntyvää ihoa vaalitaan kiinteyttävillä ja elvyttävillä hoitovoiteilla, joiden aktiiviaineet parantavat ihon rakennetta sekä aktivoivat kollageenin tuotantoa. Myös antioksidantit suojaavat tehokkaasti hidastaen juonteiden syntymistä.

Oikeiden ihonhoitotuotteiden lisäksi on hyvä muistaa monipuolisen ravinnon, riittävän liikunnan sekä unen virkistävä vaikutus. Sisäinen tasapaino ja elinvoima tuovat iholle hurmaavaa, persoonallista hehkua!

Mikä on sinun ihotyyppisi? Selvitä ja klikkaa linkkiä

Ihotyyppiin vaikuttavat ikä, perinnöllisyys, hoitotavat, elämänrytmi, terveydentila, jopa vuodenaika. Ajan myötä, eri elämäntilanteissa ihossa tapahtuu muutoksia, siksi myös ihotyyppi voi vaihtua.

Jokaisella ihotyypillä on omat hoito-ohjeensa ja ihotyyppikohtaiset Favora-tuotteet.Löydät ohjeen oman ihosi hoitamiseen Favoran sivuilta.

Muistathan, että mikä tahansa ihotyyppi voi olla herkkä! Tunnusmerkkejä ovat esimerkiksi punoitus, kutina, kuumotus tai kiristävä tunne. Kaikki hellävaraiset Favora-hoitotuotteet vaalivat myös herkkää ihoa.

Kaikkien aikojen suosituin Favora-tuote

Löydät kaikkien uusien ja uudistuneiden tuotteiden esittelyt Favoran kotisivulta.

Favoraa myydään apteekeissa kautta maan. Apteekista saat myös luotettavaa palvelua ja asiantuntevaa tuoteopastusta. Muista tutustua Favora-hoitosarjan kaikkien aikojen suosituimpaan tähtituotteeseen, Hellävaraiseen Puhdistusgeeliin:

Gentle Cleansing Gel, Hellävarainen Puhdistusgeeli 150 ml

 • Poistaa epäpuhtaudet sekä meikin – tehokkaasti, nopeasti ja ihoa kuivattamatta.
 • Hemmottelee kasvoja ylellisen virkistävällä tunteella.
 • Sisältää mietoja puhdistavia ainesosia sekä kosteuttavaa glyserolia.
 • Ravitsevat luonnonöljyt antavat iholle sametinpehmeyttä.
 • (ent. 3 in 1 Puhdistusgeeli)

Levitä kostutetuille kasvoille, hiero kevyesti ja huuhdo. Täydennä puhdistus Favora Virkistävällä Kasvovesisuihkeella. Erittäin pintakuivalle talvi-iholle suosittelemme pariksi Favora Kosteuttavaa Kasvovesisuihketta. Viimeistele Favora Hydra Day tai Night -kosteusvoiteella.

Artikkelin tarjoaa: Favora

Tee hauska persoonallisuustesti:Oletko sinä Favora-nainen?

Osallistu myös Favora-kilpailuun ja voita ihotyypillesi sopivat hoitotuotteet!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.