Facebookiin luvassa erityisen mullistava ja miellyttävä muutos

Facebook kysyy jatkossa käyttäjiltään luvan, mikäli palvelu muuttaa tapoja jakaa heidän tietojaan. Mark Zuckerberg toteaa blogikirjoituksessaan "olevansa ensimmäisenä valmis myöntämään, että olemme tehneet joukon virheitä".

Eilen tiistaina julkistetun sopimuksen mukaan Facebook muuttaa tapaa, jolla palvelu ottaa uusia ominaisuuksia käyttöönsä,

Palvelun perustaja Mark Zuckerberg on kirjoittanut blogissaan olevansa valmis myöntämään, että Facebookin kehittämisessä on tehty virheitä. Hän toteaa haluavansa tehdä Facebookista johtavan palvelun läpinäkyvyyden ja yksityisyyden hallinnan suhteen.

– Facebookin perusajatus on alusta asti ollut, että ihmiset voivat paitsi jakaa tietoa itsestään myös kontrolloida sitä, miten sitä jaetaan, hän kirjoittaa blogissaan.

Uudistuksen johdosta Facebook on nimittänyt kaksi Chief Privacy Officer -nimikkeellä toimivaa johtajaa joukkoihinsa. Tällä hetkellä muutokset ovat käytössä vain amerikkalaisilla käyttäjillä, jotka antavat niistä palautetta palvelun kehittäjille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja