F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-tähti Sergio Pérezin koronatesti taas positiivinen – Nico Hülkenbergin työt jatkuvat

2:07
Nico Hülkenberg hyppäsi viikko sitten F1-autoon kahdeksan kuukauden tauon jälkeen.

Viikko sitten pikahälytyksellä Racing Pointille kutsuttu Nico Hülkenberg ajaa tallin toista autoa viikonloppuna Silverstonessa ajettavassa F1-sarjan 70-vuotisjuhlakilpailussa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Britannian toinen GP suorana 7.-9.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 12.55, 2. harjoitukset klo 16.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Britannian toinen GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Racing Point tiedotti perjantaina aamulla, että Sergio Pérezille tehty uusi koronatesti on osoittautunut edellisen tavoin positiiviseksi, eikä meksikolaisella ole täten asiaa kilpailemaan. Talli kertoo Pérezin olevan fyysisesti hyvässä kunnossa.

Viime viikonloppuna kahdeksan kuukauden tauon jälkeen F1-auton rattiin palannut Hülkenberg saa täten uuden näytönpaikan. 32-vuotias saksalainen ylsi viime viikonloppuna aika-ajoissa 13. lähtöruutuun, mutta hän joutui seuraamaan kilpailun sivusta, kun Racing Point ei saanut käynnistettyä hänen autoaan.

– Olen innoissani. Viime viikonloppu oli hyppy tuntemattomaan oltuani poissa tallista muutaman vuoden ajan ja ajettuani autoa, jota en ollut koskaan ajanut. Olen oppinut autosta paljon viimeisen viikon aikana, ja olen valmis viemään nämä opit käytäntöön. Se, että kilpailemme samalla radalla kuin viikko sitten, helpottaa hieman urakkaani. Talli on tenhnyt hienoa työtä auttaessaan minua. Uskon, että voimme taistella tänä viikonloppuna pisteistä. Se on tavoitteeni. Haluan toivottaa Checolle kaikkea hyvää toipumiseen, Hülkenberg sanoo tallin verkkosivuilla.

– Nico teki viikko sitten vahvaa työtä ja osoitti, miksi hän oli itsestäänselvä valinta Checon tilalle. Oli sääli, ettei hän päässyt osallistumaan kilpailuun, mutta kaikki se kova työ kantaa hedelmää tulevana viikonloppuna. Kaipaamme Checoa. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää ja odotamme jo sitä, että saamme toivottaa hänet tervetulleeksi takaisin lähitulevaisuudessa, tallipäällikkö Otmar Szafnauer sanoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja