F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Sebastian Vettelin toiminta sai aikaan huhuvyöryn – kertoi nyt, mitä teki tallipomon autossa: "Kiusallista, kun kaikesta pitää hössöttää"

16:17
MTV Uutiset Livessä pureuduttiin alkuviikosta ajankohtaisiin F1-aiheisiin.

Sebastian Vettel oli viime viikonloppuna Silverstonessa tekemisissä niin Racing Pointin omistajan Lawrence Strollin kuin tallipäällikkö Otmar Szafnauerinkin kanssa. Siirtohuhut lähtivät oitis laukalle, mutta Vettel rauhoittelee vielä kaikkein innokkaimpia.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Britannian toinen GP suorana 7.-9.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 12.55, 2. harjoitukset klo 16.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Britannian toinen GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Tämän kauden päätteeksi Ferrarin jättävää Sebastian Vetteliä on oltu viemässä ensi kaudeksi Racing Pointille jo hyvän aikaa. Viikko sitten Silverstonen varikolla liikkui jo tieto, jonka mukaan Vettelin sopimus oli määrä julkistaa viikonlopun aikana, mutta Sergio Pérezillä todettu koronatartunta muutti Racing Pointin suunnitelmia tältä osin.

Sunnuntaina sopimushuhut saivat lisäpontta vielä entisestään, kun Vettel kuvattiin tervehtimässä Racing Pointin omistajaa Lawrence Strollia. Vettel ja Stroll kohtasivat ennen sunnuntain kilpailua, ja he tervehtivät toisiaan lyömällä kyynärvarret yhteen.

Tämä tervehdys nostettiin esiin torstain lehdistötilaisuudessa, kun Vetteliltä yritettiin kysellä, onko Racing Point vakavasti otettava vaihtoehto ensi kaudeksi.

– Vai niin. Tervehdin samalla tavalla myös Toto Wolffia, Christian Horneria ja muita ihmisiä varikolla, joten…, Vettel vastasi.

– Olisipa minulla ollut kamerani, koska siitä olisi saanut mahtavan kuvan ja uutisen, Sutton päivitteli.

Vettel vahvistaa Suttonin tarinan todeksi, mutta hänen mukaansa vielä ei ole uutista.

– Otmarilla on hieno auto, Ferrari Pista. Muistan, kun hän puhui vuosia sitten juuri siitä autosta, ja nyt hänellä on nähtävästi sellainen. Hän kertoi bensan olevan lopussa. Kysyin, mihin hän on matkalla, ja kävi ilmi, että olimme matkalla samaan suuntaan. Otin häneltä kyydin bensa-asemalle, ja jatkoin sitten matkaani toisaalle, Vettel selvitti viime sunnuntain tapahtumia.

– Nykypäivänä on hieman kiusallista, kun kaikesta pitää hössöttää. Minä en näe tässä mitään uutista.

Vetteliltä kysyttiin vielä kieli poskessa, oliko Szafnauerilla ollut mahdollisesti sopimusluonnos hansikaslokerossa.

– Allekirjoitin jotain. En ole varma, mutta hän sanoi sen olevan vastuuvapauslomake siltä varalta, että hän kolaroi. Ja tämä oli sitten vitsi. Pitää varmistaa, koska nykypäivänä asiat ymmärretään aina vähän väärin.

– Minun puoleltani ei ole uutisia, ei mitään kerrottavaa. Olen tuntenut Otmarin pitkään ja ollut hänen autossaankin, mutta silloin ketään ei kiinnostanut. Jos kysytte tuntemiltanne ihmisiltä, se ei ole mitenkään epätavallista.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja