F1-legenda vihjailee Lewis Hamiltonista ja Mercedeksestä – "Hän ei ole lainkaan tyytyväinen tilanteeseen"

2:32
Videolla kuvaa F1-kauden avauskisasta.

F1:n seitsenkertaisen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin tulevaisuuden kuviot olivat kovan pyörittelyn kohteena talvella, kun britin ja Mercedeksen sopimusneuvottelut venyivät venymistään. Hamilton teki lopulta vain vuoden mittaisen jatkon. F1-legenda Johnny Herbert sekoittaa omalta osaltaan soppaa, kun hän vihjailee, ettei kaikki ole hyvin kulisseissa.

Mercedes perusteli Hamiltonin lyhytkestoista jatkosopimusta sillä, että siihen liittyneet neuvottelut venyivät pitkiksi.

Sekä Hamiltonin että toisen Mercedes-kuskin Valtteri Bottaksen sopimukset päättyvät tähän kauteen.

1980-luvun lopulla F1-sarjassa debytoinut ja kuninkuusluokassa läpi 1990-luvun ajanut Johnny Herbert väittää, että Hamiltonin ja Mercedeksen välit eivät ole täysin kunnossa.

– Mitä olen kuullut, niin hän ei ole lainkaan tyytyväinen tähän tilanteeseen, Herbert totesi Motorsport-Total.com:n mukaan.

Herbert viittaa väitteellä siihen, miten Hamilton sai hänen tietojensa mukaan vain vuoden mittaisen sopimustarjouksen eteensä.

Ei yhtään sen pidempää.

– Toivon, että hän ei lopeta, koska hänellä on yhä paljon annettavaa F1:lle. Hän on kuitenkin kasvattanut globaalilla tasolla lajin suosiota.

Herbertin mukaan Hamilton on äärimmäisen motivoitunut – ihan jo siksi, koska Mercedes on saamassa entistä kovemman haasteen Red Bullilta.

– Jos Max (Verstappen) ja Red Bull pystyvät haastamaan hänet koko kauden ajan, hän varmasti nauttii tilanteesta, Herbert väittää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja