Entinen poikaystävä kertoi vuosia sitten MTV:lle: Tällainen on Jenni Haukio

Tasavallan presidentin nykyisen puolison, Jenni Haukion entinen poikaystävä kertoi vuosia sitten, millainen ihminen Haukio on arkielämässä.

Aikoinaan Jenni Haukion kanssa parin vuoden ajan seurustellut kouluttaja Harri Paananen, kertoi vuonna 2011 MTV.fi:lle, millainen ihminen presidentin nykyinen vaimo on. Paanasella oli tuolloin Haukiosta hyvin lämpimiä ajatuksia – ja kulttuuri on ollut Paanasen mukaan Haukiolle hyvin tärkeä osa elämää jo vuosia.

– Jenni on kulturelli ihminen. Hän harrastaa intohimoisesti ja monipuolisesti kulttuuria. Jenni kerää muun muassa Iittala-sarjaa ja muita vanhoja tavaroita. Tavallaan hän on itsekin vanha sielu, kauniilla tavalla, Paananen kertoi.

Paananen kertoi tuolloin uskovansa, että hän runot olivat Haukiolle erityisen lähellä sydäntä.

– Luulenpa Saulinkin saavan Jennin kirjoittamia pieniä runonpätkiä. Jenni myös ajattelee runollisesti. Hänen sisältään löytyy kuitenkin ikuinen pikkutyttö, hassutteleva ja vitsejä heittelevä ilopilleri.

Haukion luonnetta Paananen kuvaili herkäksi.

– Jennillä on herkkä luonne. Hän on vakaa mielipiteissään, mutta pystyy myös hyppäämään toisen housuihin eli omaksumaan uusia näkökulmia, Paananen kertoi vuonna 2011. 

Tasavallan presidentin kanslia kertoi maanantaina 9. lokakuuta 2017, että presidentti Sauli Niinistön puoliso Jenni Haukio odottaa lasta. Aaro Veli Väinämö syntyi 2. helmikuuta 2018.

Lue myös:

    Uusimmat