Ex-Playmate tilittää: Tämä on äitiydessä vaikeinta

Malli ja tv-kasvo Kendra Wilkinson kertoo, että tasapainottelu työkiireiden ja kodin välillä ei ole aina ihan helppoa.

Kiireistä elämää viettävä Kendra Wilkinson, entinen Playboyn Playmate ja nykyinen tv-kasvo sekä malli, kokee äitiydessä erityisen hankalaksi ikuisen tasapainottelun kodin ja uran välillä. Pienen pojan äiti on kuitenkin yrittänyt sovittaa työrytmit poikansa arkirutiinien mukaan.

– Ohjelmani kuvausaikataulut pyörivät nyt poikani Hankin ruokailu- ja unirytmin mukaan. Hän päättää, milloin minä työskentelen, Kendra kertoi UsMagazinen haastattelussa.

Sen sijaan vauvan hoivaaminen on tuntunut kaunottaresta täydellisen luontevalta.

– Kaikki normaalit äitiyteen liittyvät asiat, kuten vaippojen vaihtaminen ja rintaruokinta tulivat minulta ihan luontevasti.

Ensiaskeleet Skypessä

Kendran jalkapalloilijamies Hank Baskett pelaa NFL-ammattilaisena Minnesotassa, kun taas rouva itse on halunnut jäädä länsirannikolle Los Angelesiin pariskunnan pojan kanssa asumaan. Kendra on kokenut, että hän on kuin yksinhuoltaja, sillä Hank ei ole arjessa läsnä.

Kendra esimerkiksi paljasti, että Hank näki poikansa kävelevän ensimmäistä kertaa Skypen välityksellä. Kendralla oli ollut tunne, että lapsi saattaisi pian kävellä ja hän pyysikin miestään pikaisesti Skypeen todistamaan ensiaskelia.

– Vauva nousi seisomaan ja asteli 12 askelta, Kendra hehkutti.

Lue myös,

MTV3/Helmi

Lähde: UsMagazine

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja