Ex-Onnelliset saa jatkoa – mukana muusikko Sebastian Rejman: "Hahmoni on huikea tapaus"

Ex-Onnelliset-sarjan toisella tuotantokaudella nähdään, mitä eroasuntojen vanhoille asukkaille kuuluu sekä tutustutaan joukkoon uusia asukkaita. Mukana uudella kaudella on myös muusikko Sebastian Rejman.

Syksyllä 2016 miljoonayleisön tavoittaneen Ex-Onnelliset-sarjan toinen kausi nähdään C Moressa loppukeväästä 2018. Vanhojen tuttujen lisäksi ohjelmassa tullaan näkemään erityisen mielenkiintoinen hahmo, kun laulaja Sebastian Rejman hyppää kreikkalais-suomalaisen narsistin saappaisiin. Tähti on tullut sekoittamaan pakkaa.

– Hahmoni on huikea tapaus. Hän luulee olevansa aidosti lahja naisille. Olen niin fiiliksissä hahmosta, Rejman intoilee.

Muusikkona ja juontajana tunnettu tähti on otettu roolistaan. Hän pääsi mukaan ohjelmaan ilman koe-esiintymistä ohjaaja Johanna Vuoksenmaan nähtyään miehen aiempia näyttelijäntöitä muun muassa Kuudes kerta -elokuvassa.

– Johanna oli miettinyt pitkään, että kuka siihen sopisi ja ehdotti sitten minua. Olen todella otettu valinnastani, Rejman kuvailee.

The Giant Leap -bändistä tuttu solisti ei aio jättää työtään musiikin parissa vaan haluaa panostaa jatkossakin monipuoliseen osaamiseen viihdealalla.

"Dramaattinen" teini-ero

Rejman kertoo myös oman Ex-Onnelliset-erotarinansa, jolloin hänen ensimmäinen tyttöystävä jätti hänet toisen takia.

– Oltiin seitsemännellä luokalla ja vaihdettiin myös luokkasormuksia. Tyttö oli saanut kuulla, että kasiluokkalainen olikin kiinnostunut minusta ja jätti minut toisen henkilön kautta. Se oli dramaattista, Rejman vitsailee.

Nykyään mies on yhdessä näyttelijä Iina Kuustosen kanssa. Parilla on yhteinen poika. Rejman kertoo, että kunnianhimo töiden suhteen on kasvanut isyyden myötä.


Ex-Onnellisten toinen kausi C Moressa keväällä!

Lue myös:

    Uusimmat