Ex-kansanedustaja Tanja Karpela muutti kerrostaloon

Entinen kansanedustaja Tanja Karpela on muuttanut usein viime vuosina.

Aikaisemmin omassa talossa Espoon Saunalahdessa asuneet Tanja Karpela ja hänen miehensä Janne Erjola ovat hiljattain muuttaneet muutaman kilometrin päähän aikaisemmasta asunnostaan. Nyt heillä on kerrostalohuoneisto.

Karpela on vaihtanut asuntoaan viime vuosien aikana useasti. MTV3.fin Viihdeuutiset kertoi tammikuussa pariskunnan olevan myymässä Saunalahden taloaan ja parissa kuukaudessa talo oli saatu myytyä 655 000 eurolla. Kyseisessä asunnossa he eivät pitkään viihtyneet, mutta tekivät asuntokaupoillaan mukavan myyntivoiton.

Kesäkuussa 2009 he ostivat talon 590 000 eurolla, joten voittoa myynnillä tehtiin 65 000 euroa. Koska pariskunta asui talossa alle kaksi vuotta, joutuivat he maksamaan myyntivoitosta veroa 28 prosenttia. Todellinen voitto oli siten 47 000 euroa.

Tätä ennen Karpela ja Erjola asuivat Espoon Kivenlahdessa rivitaloasunnossa, jonka kansanedustaja osti erottuaan ohjaaja Olli Saarelasta vuonna 2007. Tämä asunto ehti olla Karpelan omistuksessa vain puolitoista vuotta.

Saarelan kanssa Karpela asusti viimeisenä omakotitalossa Espoon Vanttilassa. He ehtivät majailla talossaan vuoden ajan ennen eroa. Sitä ennen Karpela ja Saarela olivat ostaneet rivitalo-osakkeen Kivenlahdesta. Tässä he asuivat vain puoli vuotta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat