Tanja Karpela politiikkaan paluusta: Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan

Vaikka ex-kansanedustaja Tanja Karpelalla ei ole tällä hetkellä suunnitelmissa paluuta politiikkaan, jättää hän pienen mahdollisuuden sille auki.

Tanja Karpela osallistui sunnuntaina Helsinki International UB Horse Show´n brunssille ja samalla Karpela palkittiin eläinten puolesta tekemästään työstä. Karpela toimii eläinsuojeluvalvojana- ja neuvojana sekä pyörittää miehensä Janne Erjolan kanssa yhteistä yritystä, joka keskittyy muun muassa koiranruoan myyntiin. Kaksi vuotta sitten politiikan jättänyt Karpela kertoi, ettei ainakaan tällä hetkellä ajattele palaavansa politiikkaan

– Kunnallisvaaleissa en ole ehdoilla, enkä ole politiikassa mukana. Tällä hetkellä teen toisenlaisia asioita. Tällä hetkellä se ei tunnu ajankohtaiselta, Karpela muotoili.

Karpela on kuitenkin uransa aikana oppinut, että mitään päätöksiä ei ole kiveen kirjoitettu.

– Vaikka tällä hetkellä ei ole poliittisia suunnitelmia olemassa, niin elämässä on sen verran ikää ja oppia tullut, että koskaan ei pidä sanoa ei koskaan.

Tanja kertoo kuitenkin seuraavansa edelleen politiikkaa. Poliittisilta ajoiltaan Karpela kertoo kaipaavansa työkavereitaan.

– Kyllä minua politiikan asiat kiinnostavat ja olen aina kokenut, että ne ovat yhteisiä asioita. Tosin en seuraa asioita sillä tavoin kuin ennen. Aiemminhan se oli kokopäivätyötä. Työkavereita totta kai kaipaan. Silloin tällöin ollessani työkavereiden kanssa yhteyksissä tulee hyviä muistoja siitä, mitä on yhdessä tehty ja saatu aikaan.

Lopuksi Karpela vakuuttaa olevansa tällä hetkellä tyytyväinen eläinten parissa työskentelyyn.

– En osaa elää menneessä, tämä hetki on se mikä meillä on. Sanotaanko politiikasta, että aikansa kutakin. Nykyinen työ tuntuu hyvältä ja teen tätä vapaaehtoistyötä erittäin mielelläni.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat