Mainos

Eve Hietamiehen kassi:

- pekonia - bratwurstia - herkkusieniä - tomaatteja - tlk valkoisia papujatomaattikastikkeessa - kananmunia - paahtoleipää - omena

Aki Wahlmanin ja Eve Hietamiehen menu:

Pekoni-bratwurst toastit

2 viipaletta vuokaleipää 100 g pekonia 4 bratwurstia

Paista leipäviipaleet, pekoni ja makkarat. Laita esille.

Marinoidut sienet

50 g viipaloitujaa herkkusieniä 10 g sokeria 2 rkl balsamico-etikkaa 1 tl sitruunan kuorta

Leikkaa sienet viipaleiksi ja lisää muut aineet. Anna maustua 5 min. ennen tarjoilua.

Sitruuna-oliiviöljyssä kypsennetyt kokonaiset sienet

50 g tuoreita herkkusieniä timjamin oksa 1/2 dl oliiviöljyä 1/2 sitruunan mehu

Laita kaikki aineet kattilaan ja kypsennä 5 min. Mausta suolalla.

Papu-perunakeitto

1 dl tomattipapuja 1 jauhoinen peruna 1/4 keltasipulia 30 g voita 1 dl kuohukermaa 2 dl vettä suolaa pippuria

Tomaattisalsa

2 tomaattia kaltattuna 1/4 keltaista sipulia ohuina lohkoina 2 rkl oliiviöljyä 4 lehteä basilikaa 10 tippaa tabascoa

Kanelivoissa paistettua omenalettuja

2 omenaa 30 g voita 4 dl maitoa 2 dl vehnäjauhoja 1 rkl sokeria suolaa

Sekoita lettutaikina, kuutioi omenat. Paista ensin omenakuutioita. Lisää päälle taikinaa ja paista kuten letut.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.