Eva Mendes suosii naisellista ja yksinkertaista

Näyttelijä Eva Mendes on sijoittunut useasti kärkipäähän erilaisissa maailman kaunein nainen -äänestyksissä. Kaunottaren pukeutuminen on melko klassista, mutta naisellisin maustein. Tummalle näyttelijättärelle sopivat myös erikoiset, kirkkaat värit.

Joulukuussa 2008 Eva Mendes vieraili Pariisissa The Spirit elokuvan ensi-illassa. Mekko on 1960-luvun vintagea Lancett-merkiltä. Korkea banaaninuttura, punaiset korkokengät sekä rannekorut viimeistelevät hurmaavan, retrohenkisen tyylin.

The Women-elokuvan ensi-illassa Eva nähtiin mielenkiintoisessa mustavalkoisessa, niukkalinjaisessa mekossa. Kukkakankainen mekko näyttää nopeasti katsottuna aivan härännahasta tehdyltä.

Mekon kauluksessa on huima leikkaus. Eva näyttää myös mallia oikeaoppisesta pukeutumisesta: jos asun yläosassa on erikoisia yksityiskohtia, hiukset täytyy ehdottomasti pitää kiinni. Näin asun erityispiirteet pääsevät parhaiten esiin.

Mekko on Bill Blass -merkin syksy 2008 -mallistosta.

Eva Mendes on perinyt kuubalaisilta vanhemmiltaan upeat tummat piirteet. Tummalle näyttelijälle sopivatkin erinomaisesti myös kirkkaan puhtaat värit. Maaliskuussa 2009 Eva vieraili Dolce & Gabbanan tilaisuudessa Milanossa. Siellä hänellä oli yllään liila, hurmaava cocktail-mekko. Mekko oli tietenkin Dolce & Gabbanalta.

Hopeinen väri toistui asusteissa: laukussa sekä mahtipontisessa vyössä. Mustat korkokengät olisivat saattaneet toimia tämän asun kanssa ruskeita paremmin.

Evassa oli todellista femme fatale -asennetta, kun hän poistui Calvin Kleinin myymälästä. Suuret aurinkolasit ja valkoinen olkapäille aseteltu takki luovat ylellisen mielikuvan. Eva on toiminut Calvin Kleinilla alusvaatemallina. Merkin yksinkertaiset linjat sopivatkin Evan melko pelkistettyyn tyyliin.

Arkena Eva luottaa mustaan. Näyttelijä bongattiin Calvin Kleinin toimiston läheisyydestä mustassa tunikassa ja aurinkolaseissa. Myös kädessä kulkenut suuri nahkalaukku oli pikimusta.

The Hangover-elokuvan ensi-illassa Eva oli päästänyt romanttisen puolensa valloilleen. Valkoinen rimpsuhelmainen maksimekko on herkkä ja kevyt. Kokonaisuus jää kuitenkin vaalean laukun kanssa hieman tylsäksi. Toisaalta Evan kaltaisella naisella miltei kaikenlaiset vaatteet näyttävät hyvältä.

Koonnut: MTV3/Helmi/Emmi Maaranen

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat