Eva Longoria-Parkerin tyyli: Korvakorut

Eva Longoria-Parker rakastaa korvakoruja. Viime aikoina hänen korvissaan on nähty erityisen paljon hopeanvärisiä renkaita ja pieniä riipuksia.

Kuva: Getty Images/Jason Merritt

Kuva: Getty Images/Frederick M. Brown

Evan tyylissä yhdistyy vanha Hollywood-glamour ja moderni eleganssi. Korvakoruissa hän suosii malleja, joissa on hieman svengiä. Viime aikoina hänet on nähty useasti rengaskorvakuissa ja pienissä riipuksissa. Eva suosii myös timantteja, jotka tuovat entisestään säihkettä neidon raikkaaseen olemukseen.

Kuva: Getty Images/Frederick M. Brown

Kuva: Getty Images/Craig Barritt

Edustustilaisuuksissa Eva Longoria-Parker nähdään lähes poikkeuksetta korvakoruihin sonnustautuneena. Korvakorut kuuluvat Evan lookiin myös vapaa-aikana. Miehensä Tony Parkerin koripallomatseissa pikkuruinen kaunotar pukeutuu rennosti, mutta tuo rentoonkin asuun loistetta timanttikorvakoruilla tai kaulariipuksilla. Evan "9" -kaulakoru on saanut inspiraationsa miehen pelinumerosta.

Viime aikoina Eva on suosinut hopeanvärisiä timanttikorvakoruja, mutta toisinaan hän valitsee korunsa asunsa mukaan. Punavalkoiset korvakorut komppaavat valkoisen mekon kanssa ja ruskea mekko saa lisäväriä samansävyisistä korvakoruista.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat