Euroviisuehdokkaaksi pyrkivä Teuvo Loman: Näin asunto menee paremmin kaupaksi!

Euroviisuihin Suomen edustajaksi toistamiseen pyrkivä Teuvo Loman muistuttaa, että stailaus ja kunnon puhdistus ovat tärkeä osa asunnon myyntiä – tunkkaiset pinnat ja likainen ympäristö eivät houkuttele ketään. Ennen näyttöä kannattaa kuitenkin kiinnittää myös muihin asioihin huomiota.

– Tärkeintä on, että liika persoonallisuus peitetään. Esimerkiksi kaikki omat valokuvat ja muut henkilökohtaiset tavarat otetaan pois, ja sisustetaan koti hyvällä yleismaulla. Näin uudet asukkaat osaavat hahmottaa paremmin, miltä koti tulee näyttämään heidän asuttamanaan, vinkkaa viihteen ja estetiikan monitoimimies Teuvo Loman.

Sisusta koti tilavaksi

Koti on myös mahdollista stailata niin, että se näyttää tilavammalta. Myös tämä on tärkeää Lomanin mielestä.

– Kaiken pitää mahtua hyvin, esimerkiksi ruokapöytä ja sänky pitää saada kunnolla tilaan. Huonekalujen on oltava oikean kokoisia, eikä tilaa kannata täyttää liikaa. Yksiönkin saa stailattua niin, että se on valoisan ja tilavan näköinen ja etenkin sänky on tärkeä asia yksiössä – on näytettävä, että hieman isompikin ja mukava sänky mahtuu hyvin tilaan.

Loman kehottaa kiinnittämään huomiota myös esteettömyyteen, sillä jos asuntoa katsomaan tuleva lyö vaikkapa jalkansa ovenkulmaan, hän tuskin on kovinkaan kiinnostunut asunnosta. Silloin epäonnistunut kauppa ei ole kiinni asunnosta vaan sen myyjästä.

– Tärkeintä on kuitenkin se, että kaikki tunkkaisuus ja likaisuus saadaan pois. Siinä ei paljon stailaukset auta, jos paikat eivät ole kunnossa. Tehokas puhdistus, mahdollinen pintojen maalaus, tuuletus ja raikkaus ovat tärkeitä, Loman toteaa.

Teuvo Loman Euroviisuihin?

Loman paljastaa, että hän hakee jälleen Suomen Euroviisuehdokkaaksi Uuden musiikin kilpailun kautta.

– Kävin eilen maanantaina laulamassa oman kappaleeni.

Myös Lomanin pitkäaikainen puoliso Niko Helenius hakee mukaan omalla kappaleellaan.

– Hänhän on itse sanoittanut ja säveltänyt kappaleensa, minun kappaleeni on tehty minulle. Viime vuonna hain ensimmäistä kertaa mukaan Maki Kolehmaisen tekemällä biisillä, mutta suoraan sanottuna se oli aika surkea. Maki ei ollut pahemmin panostanut musiikkiini, Loman kuittaa.

Hannele Lampela/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat