Etkö kestä rakasta perhettäsi enempää? Fred jakoi huvittavan tavan piiloutua lapsilta: "Tarvitsen yhden tuollaisen"

Parikymppiset pitivät"koronabileet"Yhdysvalloissa – nyt osanottajalla korona 0:48
Amerikkalaisnuorten juhlaidea sai karun lopun, kun juhliiin osallistunut sairastui koronaan. Nyt kuvernööri varoittaa Kentuckyssa järjestettyjen "koronabileiden" kaltaisista tempauksista.

Mies jakoi Twitterissä idean siitä, miten lapsilta voi piileskellä kotisohvalla!

Monien aiempi toive lisäajasta perheen kesken on koronaeristyksen myötä muuttunut ymmärrykseksi siitä, että karanteenissa rakkaitaan joutuu oikeasti katselemaan jokaisen päivän jokaisena hetkenä. FredFlunkin Twitterissä jakama "niksi" kerääkin kiitosta huvittuneilta vanhemmilta, kertoo CNN!

Isä piiloutui naamioitumalla sohvaan

– Tämä olen minä seuraavien viikkojen ajan, nimimerkki FredFlunk totesi jakamansa videon ohessa.

Videolla mies istuu sohvalla lukemassa, kun pienen lapsen ääni alkaa huhuilla häntä. Salamannopeasti mies vetää eteensä tulostetun kuvan tyhjästä sohvasta; kun lapsi tulee olohuoneeseen, hän toteaa yksinkertaisesti "höh, ei isää".

Moni katsoja on huomauttanut, että työn reaktio ei vaikuta aidolta, minkä lisäksi videon piiloutuminen on aivan liian täydellinen ja se on kenties saatu aikaan kuvankäsittelyn keinoin. Aiemmin Twitterissä kiersi myös video, jolla mies kaartaa kameran eteen luudalla "lentäen" ja paljastaa lopuksi, että on tehnyt efektin peilin avulla. Tämä videokaan ei kuitenkaan ollut sitä, miltä näyttää.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tarvitsen tuollaisen"

Oikeasti sohvavideo ei ole edes Fredin kehittämä; se on julkaistu jo vuonna 2019. Eristyksen aikana niksi on kuitenkin lähtenyt uudelleen kiertämään.

Videon ikä ei tunnu kansalaisia haittaavan; jo yi kahdeksan miljoonaa katsojaa on nähnyt Fredin jakaman pätkän ja moni pohtii jo, mistä saisi ison kuvan omasta sohvastaan!

– Tämä on hysteeristä, Twitter-käyttäjä Bonnie Rice kehuu.

– Tarvitsen yhden tuollaisen, sarah wight vakuuttaa.

– Nerokasta kamerakikkailua. Olisipa se noin helppoa, lol, nimimerkki R. P sanoo.

– Ei se ole noin yksinkertaista, lapseni haistavat minut, Roeftan Jalon toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat