Ben, 8, kirjoitti hillittömän päiväkirjamerkinnän ensimmäisen kotikoulupäivän jälkeen – selvästi huolissaan opetuksen tasosta: "Tämä ei suju hyvin"

Pian nerokas vinkki: Näin opetat lapselle kellonaikoja 0:27
Vinkki kotikouluun: Näin opetat lapselle kellonajat.

Amerikkalaispoika ei juuri antanut arvoa ensimmäiselle kotikoulupäivälleen.

Yhdysvalloissa asuva kolmen lapsen äiti Candice Kennedy on monen muun vanhemman tavoin joutunut ryhtymään kaiken muun ohella kotiopettajaksi koronaviruksen suljettua koulut. Candicen 8-vuotias Ben-poika ei kuitenkaan vaikuta olevan täysin vakuuttunut äitinsä kyvyistä opettaa, kertoo muun muassa Kidspot-sivusto. 

Äiti jakoi Facebookissa kuvan poikansa päiväkirjamerkinnästä, joka antaa ymmärtää, että Ben on hyvin, hyvin huolissaan opetuksen tasosta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä ei suju hyvin. Äitini stressaantuu. Äitini alkaa olla todella ymmällään. Pidimme tauon, jotta äitini voisi selvittää nämä asiat. Ja kerron teille, ettei tämä mene hyvin, Ben kirjoitti ensimmäisen kotikoulupäivän päätteeksi.

Äidin julkaisulla on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja sitä on jaettu uudelleen kolmisensataa tuhatta kertaa.. Monen kommentoijan mielestä Ben on osannut kuvailla hyvin muidenkin ajatuksia poikkeustilanteesta. 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat