Poseeraus kassajonossa nosti isän ja puolivuotiaan tyttären suureen somesuosioon – kohtaus kuin Leijonakuninkaassa: "En kestä, kuinka ihana tämä kuva on"

Kasvoitko sisarusparven keskellä? Nämä hetket tunnistat varmasti! 0:24
Jos kasvoit sisarusparven keskellä, samaistut taatusti näihin asioihin!

Kuva isästä pitelemässä tytärtään valvontakameran ruudun korkeudella on noussut sellaiseen somesuosioon, että vanhemmatkin yllättyivät. Suloisesta otoksesta uutisoi muun muassa Good Morning America -sivusto.

Yhdysvaltalaiset Nick ja Ivy Janzen sekä heidän viiden kuukauden ikäinen tyttärensä Kira ovat saaneet osakseen mediahuomiota sen jälkeen, kun Nickin sisko julkaisi Twitterissä nettihitiksi nousseen kuvan Nickistä pitelemässä Ivya samaan tapaan kuin Rafiki-apina Simba-pentua Leijonakuningas-elokuvan legendaarisessa kohtauksessa. Erona elokuvakohtaukseen on tosin muun muassa se, että kuva on otettu Walmart-myymälässä Kansasissa ja vauva tuijottaa itseään valvontakameran ruudusta. 

Nappasivat kuvan kassajonossa

Kuvan on otettu 13. lokakuuta. Nick ja Ivy kertovat Fox News -sivuston haastattelussa, että he olivat seisomassa kassajonossa, kun Nick nosti Kira-tytön ilmaan valvontakameran korkeudelle niin, että tytön kasvoista saatiin hauska lähikuva. Ivy nappasi kuvan tilanteesta ja jakoi sen Facebookissa ystävilleen. 

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jonossa huomasin kameran ja monitorin. Niinpä nostin Kiran ylös ja Ivy otti kuvan, Nick kertoi.

Nickin mukaan kuvan ottaminen oli alun perin Ivyn idea.

Tytön täti jakoi kuvan Twitterissä

Kuvasta tuli hitti sen jälkeen, kun Nickin sisko oli nähnyt valokuvan ja jakanut sen Twitterissä. Otos lähti leviämään sosiaalisessa mediassa.

– En kestä, kuinka ihana tämä kuva veljestäni ja hänen vauvastaan on, sisko tviittasi.

Muutamassa päivässä kuvalle kertyi yli 1,3 miljoonaa tykkäystä. Sitä myös tviitattiin ahkerasti eteenpäin.

Suosio yllätti, mutta tuntuu hyvältä

Kuvan saama suosio yllätti vanhemmat. He eivät olleet osanneet odottaa kuvan nousevan nettihitiksi. Posiitivinen palaute tuntuu hyvältä.

Monelle on tullut kuvasta mielleyhtymä Leijonakuninkaan legendaariseen kohtaukseen. Nick ja Kira kuitenkin sanovat, että heidän tarkoituksenaan ei ollut luoda elokuvakohtausta uudelleen. Ne meemit, joita he ovat sosiaalisessa mediassa aiheesta nähneet, ovat kyllä naurattaneet.

Kuvan myötä Kiraa on kehuttu suloiseksi. Sekin tuntuu vanhemmista hyvältä.

– On kivaa kuulla, miten häntä kehutaan söpöksi, koska olen aina ajatellut hänen olevan suloinen. Nyt se on objektiivisesti todistettua, Ivy sanoo.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat