Espanjassa kadonneen Jennan viimeinen viesti: Äiti, mä haluun kotiin täältä

Espanjan Fuengirolassa kadonneen Jenna Lepomäen äiti kertoo, että viimeinen viesti, jonka hän sai kadonneelta tyttäreltään, tuli 27.6. Viestissä luki "äiti, mä haluun kotiin täältä."

Sekä Jennan vanhemmat että poikaystävä olivat samoihin aikoihin saaneet myös viestin, jonka mukaan Jenna olisi hukannut passinsa ja lompakkonsa.

– Sen jälkeen yhteydenpito loppui, äiti kertoo MTV3 Uutisille.

Jenna oli tehnyt ennen katoamistaan rikosilmoitukseen ystävistään, joiden luona hän oli vierailemassa Fuengirolassa. Ystävät olivat suomalaisia miehiä.

– Jenna saattoi tutustua toiseen heistä Suomessa nuorisokodissa, äiti arvelee.

Miehet maksoivat Jennan lentolipun

Jennan äidin mielestä nuoret miehet vaikuttavat epäilyttäviltä. He halusivat Jennan niin kovasti Fuengirolaan, että he maksoivat hänen lentolippunsa.

Jenna oli nähty 29.6. juhlissa samojen miesten kanssa. Jennan äiti kertoo, että tällöin Jenna oli lähtenyt juhlista itkuisena ja sekavana. Hän oli väittänyt, että hänen isänsä olisi kuollut.

– Hän ehkä sanoi niin, koska halusi syyn paeta äkkiä pois poikien luota, Jennan äiti arvelee.

Kyseli FB:ssä mielipiteitä Espanjaan muutosta

Jenna kirjoitti viimeisissä Facebook-päivityksissään 24.–28.6. rakastavansa Espanjaa. Jenna kyseli kavereilta mielipidettä mahdollisesta ulkomaille muutosta.

Jennan äiti teki katoamisilmoituksen 12.7.

– Olen hirveästi yrittänyt metsästää Jennan kavereita Lahdessa, Tampereella ja Turussa. Jenna on etsintäkuulutettuna myös Suomessa, mutta etsintöjen pääpaino on käsittääkseni Espanjassa. Löysin Espanjassa asuvan omaishoitajan nimen, jota kautta sain Katia Westerdahlin nimen.

Olé-lehden päätoimittajana työskentelevä Westerdahl järjesti juuri Fuengirolassa tiedotustilaisuuden Jennan katoamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja