Espanjalaismediat kertovat tragediasta merellä: 24-vuotias suomalaisnainen hukkunut, aallot nielaisivat myös apuun rientäneen ystävän

Suomalaisnainen on löydetty hukkuneena Espanjan Torreviejassa, raportoi espanjalaismedia.

Paikallislehti Murcia Todayn mukaan suomalaisnainen löydettiin hukkuneena torstai-iltana. Myös hänen ystävänsä, 23-vuotias venäläismies, on löydetty kuolleena.

Viranomaiset saivat hälytyksen kadonneesta ystäväpariskunnasta torstaina iltapäivällä. Alueella oli suuri pelastus- ja etsintäoperaatio. Etsinnöissä oli mukana myös pelastushelikopteri.

Etsinnät päättyivät kuitenkin kahteen ruumislöytöön. Suomalaisnaisen ruumis löydettiin yli kolmen kilometrin päästä tapahtumapaikalta muutama tunti  katoamisesta. Miehen ruumis löydettiin myöhemmin tänään.

Twitterissä ja espanjalaismediassa on jaettu videota etsintäoperaatiosta. Katso Twitter-video alta:

Naisystävä näki karmeuden

Ennen katoamistaan pari ui Torrevijan La Zorra poukamassa. Alue on tunnettu kylpijöistä, jotka hyppivät kalliolta mereen. Aluetta on myös kuvailtu vaaralliseksi, vaikka siellä ei olisi isoja aaltoja.

Tapahtumahetkellä alue oli kuitenkin aaltoinen ja tuulinen.

Murcia Today -lehden mukaan naisen epäillään jääneen mereen loukkuun, eikä hän päässyt merestä pois aaltojen ja rantakivien vuoksi. Tämän jälkeen miehen uskotaan rientäneen apuun, mutta molemmat joutuivat pinnan alle ja katosivat.

Larazon-lehden mukaan hälytyksen meren armoille joutuneesta kaksikosta teki venäläismiehen naisystävä. Hän näki tapahtumat rannalta, kun venäläismies ja tämän suomalainen ystävä joutuivat aaltojen viemäksi merelle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja