Esimakua uudesta Levyraadista – nämä kappaleet jaksossa kuunnellaan

Esimakua uudesta Levyraadista – nämä kappaleet jaksossa kuunnellaan 1:04
Katso videolta esimakua ensimmäisestä jaksosta!

Legendaarisessa Levyraadissa kuullaan toimittaja Jenni Pääskysaaren johdolla viisi tuoretta kappaletta, joka raatilaiset arvioivat ja pisteyttävät yhdestä kymmeneen.

Levyraati alkaa uudistuneena Maikkarin lauantai-illoissa. Ensimmäisen jakson raadissa arvionsa kappaleille antavat Asko Kallonen, Lina Schiffer, Mikko Kosonen, näyttelijä Anna Airola ja kodinkonemyyjä Ville Markus Vesterinen Uudestakaupungista. Ohjelman juontajana toimii Jenni Pääskysaari.

Jaksossa kuullaan ja nähdään muun muassa Bjørkø feat. Ismo Alangon musiikkivideon ensiesitys, Olli Halosen uunituore sinkku, Thomas Ignatiuksen latinankielistä laulantaa, pirteää uutta poppia Neea Riveriltä sekä kappale Inginmaa/Hypnomenin uudelta albumilta.

Asko Kallonen kertoi aiemmin MTV Uutisille, että hän lähti mielellään mukaan ohjelman vakiopanelistiksi.

– Tämä on legendaarinen ohjelma, missä olen itsekin joskus esiintynyt pariinkin otteeseen. Olen jopa voittanutkin Levyraadin joskus. Mielenkiintoista olla pöydän toisella puolella ja katsoa vähän, mitä tulee musiikista, Kallonen kertoi. 

Kallonen muistelee, että hän voitti Levyraadin 80-luvun puolessa välissä. 

– Se taisi olla vuonna -84 tai -85 kappaleella Intiaanit ratsastaa Keba-yhtyeen kanssa. Silloin Levyraati oli aika merkittävä ohjelma varsinkin uusien artistien suhteen. 

– Se oli meidän ensimmäinen single. Muistan, että olimme tekemässä joku videonkin ja pyörimme Maikkarin studioilla, Kallonen sanoo.

Levyraati lauantaisin kello 21.00 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat