Erotiikan ystäville ilouutisia – Fifty Shades of Grey -kirjasarja saa jatkoa

Kirjailija E.L. James julkaisi viikonloppuna otteen tulevasta romaanistaan.

Eroottisten Fifty Shades of Grey -romaanien kirjoittaja E.L. James julkaisi Facebookissa ilouutisen ihailijoilleen. Kirjailija julkaisi aukeaman otteen tulevasta romaanista, jonka hän toivoo ilmestyvän vuoden 2017 aikana.

– Huomenta kaikille. Tiedän, että odotatte innokkaasti seuraavan 50 Shades -elokuvan traileria, ja se on tulossa pian. Sillä aikaa, tässä tällainen Anan (romaanien ja elokuvien toinen päähahmo Anastasia Steele) syntymäpäivän kunniaksi, James kirjoitti kuvapostauksen tekstissä.

Kuvassa näkyy aukeama teoksesta, jonka nimi Fifty Shades Darker from Christian's Point of View. Kuvassa näkyy myös teksti, jonka mukaan romaani ilmestyy toivottavasti ensi vuonna.

Fifty Shades -trilogia on käännetty 51 kielelle ympäri maailmaa ja sitä on myyty yli sata miljoonaa kappaletta painettuina niteinä ja e-kirjoina – ja yli 215 000 kappaletta pelkästään Suomessa.

Ensi-iltansa helmikuussa 2015 saaneessa elokuvaversiossa Christian Greyn ja Anastasia Steelen rooleissa nähdään Jamie Dornan ja Dakota Johnson.

Menestyselokuvalle on luvassa kaksi jatko-osaa: Fifty Shades Darker saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 10. helmikuuta 2017 ja Fifty Shades Freed helmikuun 9. päivänä vuonna 2018.

Lue myös:

    Uusimmat