Mainos

Eroottisen tunnelman tuhoajat

Sähköinen lataus väliltänne voi kadota hetkessä, jos jokin menee pieleen. Suojele siis seksikästä tunnelmaa pienillä varokeinoilla.

Aol.com.au paljastaa varmat makuuhuoneen tunnelmantappajat. Vai nauttisitko rakastelemisesta läähättävän koiran katsellessa tai puhelimen soidessa?

Ring, ring

Puhelin on yksi varmimmista tunnelman latistajista. Varsinkin kännykkä monimutkaisine soittoäänineen vie huomion itseensä - varsinkin kun tiedät, että soittaja voi olla äitisi. Viimeinen naula tunnelman arkkuun on puhelimeen vastaaminen. Kuka nyt lörpöttelisi luuriin, jos tarjolla on kuumaa seksiä? Muista laittaa puhelimesi äänettömälle.

Muutenkin kannattaa huolehtia ympäristön rauhallisuudesta. Vieressä läähättävä koira ei ainakaan lisää romanttista tunnelmaa, eikä likapyykin valtaama sänky ole paras paikka sekstailla. Älä myöskään ole liian päällekäyvä; jos kumppanisi tuntee olonsa epämukavaksi, hän ei taatusti halua kanssasi vällyjen väliin.

Mikä hygienia?

Olette keskellä kuumaa suudelmaa... ja yhtäkkiä mielesi tekee hirvittävästi kysyä, mihin suhteenne on menossa. Yllättävä, hankala kysymys tappaa tunnelman varmasti. Suudelman aikana monia ajatuksia saattaa pälkähtää päähäsi, joten valitse tarkkaan, mitkä niistä haluat sanoa ääneen.

Ääneen puhuminen aiheuttaa muitakin uhkia. Kun mielesi tekee huutaa kumppanisi nimeä hekuman huipulla, tarkista mielessäsi, että aiot kiljaista oikean nimen. Ja kyllä, ennen kuin edes kysyt, joillekin on tosiaan käynyt näin. Älä liity väärää nimeä kuuluttavien joukkoon, ellet halua päästä jäseneksi myös sinkkuklubiin.

Henkilökohtainen hygienia voi koitua kuuman tunnelman kohtaloksi. Suihkussa on käytävä, piste. Et kai halua baarista iskemäsi uroon muistavan sinua leidinä, joka lemusi? Hygieniaansa laiminlyövän kumppanin kanssa eläminen voi olla yhtä tuskaa, joten huolehdi puhtaudesta.

Lähde:Aol.com.au

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.