Mainos

Eroottinen fantasia: Lomalla

Lomamatkasta voi todellisuudessakin tulla unelmien täyttymys:

Minulla ja ystävälläni ei ollut kovin suuria odotuksia vielä hotelliin asettuessamme. Pikemminkin edellytimme tämän kesäisen lomamatkan antavan vain kevyen rusketuksen ja rentoutuneen olotilan. Hyvin pian kuitenkin huomasimme, että iltaelämä oli vilkkaampaa ja miehet haluttavampia kuin olimme kuvitelleetkaan.

Totta kai nämä etelän uroot antoivat pohjoisen tytöille hyvinkin paljon huomiota ja se sai meidät toivomaan vaikka mitä. Minun mielikuvitukseni esimerkiksi kantoi sitä pidemmälle, mitä enemmän itsetuntoni miesten katseiden alla kasvoi.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Oli viimeinen iltamme ottaa vielä kaikki loputkin irti lomastamme. Suuntasimme askeleemme heti hyvin suosittuun disco-baariin, joka oli toiminut ehdottomana kantapaikkanamme viimeisen viikon ajan. Olimme päättäneet ottaa ystäväni kanssa silti rauhallisesti, vaikka ilta viimeinen olikin.

Jossain vaiheessa kuitenkin yötä myöten minut valtasi ehdoton kyllästymispisteeseen vajoaminen. Ystäväni oli kadonnut jonnekin ensimmäisen kaksilahkeisen ulkomaalaismiehen kanssa, joka häntä oli tullut pokaamaan ja tunsin itseni yksinäiseksi. En tarkoita, ettenkö itse olisi saanut osakseni huomiota, mutta ehkä odotin sitten viimeiseltä illalta jotain niin erikoista, että tavalliset tapaukset eivät minulle ihan heti kelvanneet.

Kellokin tuntui olevan minua vastaan ja ehdin jo melkein torua itseäni typerästä mielikuvituksestani ja liiallisista haaveiluistani, kun joku tarttui minua olkapäästä. Käännähdin ja jalkani valahtivat veltoiksi. Se oli halua ensisilmäyksellä.

En tiedä oliko tämä mies nyt jotain niin uskomatonta, että hän olisi kouraissut jokaisen sydämestä, mutta minuun hän teki vaikutuksen sillä salaperäisellä hymyllään ja niillä vangitsevilla silmillään. Emme puhuneet koko tulevana aikana emmekä sillä hetkellä mitään, vaan kuin yhteisestä sopimuksesta kävelimme ulos baarista.

Mies otti minua kädestä kiinni ja johdatteli minut rannan tuntumaan, jonka vieressä myös tämä kyseinen disco-baari sijaitsi. Oli hyvin hiljaista ja kaunista. Meri kohisi ja tähdet kimmelsivät jossain kaukana.

Mies ei alusta alkaen odottanut minulta mitään. Hän teki kaiken aina kysyvä ilme kasvoillaan ja minä antauduin täysin hänen katseelleen. Rakastelimme hiekalla viileän veden hivellessä jalkojamme ja tunne oli sanoinkuvaamaton. Kaikki tapahtui niin hellästi että tunsin itseni hyvin tärkeäksi ja rakastetuksi. Nukahdimme toistemme syleilyyn enkä voinut olla hymyilemättä, että tämä oli kuin suoraan haaveistani ,joita olin vielä hetki sitten luullut vain mielikuvituksen tuotteiksi...

Kirjoitus on Helmen fantasiakilpailun satoa

Tule erotiikkaostoksille Helmi-kauppaan!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.