Eronnut Rosa Meriläinen Annassa: "Rakennan uuden puolisoni kanssa uusperhettä"

Rosa Meriläinen erosi hiljattain puolisostaan Simo Frangenista yli 13 vuoden suhteen jälkeen. 

Rosa Meriläinen vahvisti hiljattain Anna-lehdelle, että hänen elämässään on jo uusi rakas, toimittaja Tuomas Muraja. Nyt Meriläinen kertoo tuoreessa kolumnissaan, että hän ja Muraja ovat perustamassa uusperhettä. 

– Rakennan uuden puolisoni kanssa uusperhettä, ja meillä on meneillään tutustumisen aika. Mukaan mahtuu hämmentyneitä ja epäluuloisia katseita. Vanhempia, jotka yrittävät kaikkensa, Meriläinen kirjoittaa.

Meriläisellä itsellään on yksi alakouluikäinen lapsi entisen puolisonsa Simo Frangénin kanssa. Myös Murajalla on lapsia aiemmasta suhteesta. 

– Tiedän, että uusperheen perustaminen on iso juttu kaikille osapuolille. On osattava ottaa vastaan myös torjuntaa ja kiukkua, Meriläinen toteaa, 

Rosa Meriläinen ja Frangén kihlautuivat vuonna 2004. He kertoivat erostaan tammikuun alussa Facebookissa. 

– Rosa Meriläinen ja Simo Frangén ovat eronneet. Molemmat osapuolet toivovat toisilleen erinomaista jatkoa tulevan elämän varrelle. Koska erolle pitää aina olla jokin syy, niin sanotaan nyt vaikka näin: avoliittomme kaatui musiikillisiin erimielisyyksiin. Emme aio kommentoida eroamme julkisuudessa tämän jälkeen millään tavalla, kirjoittavat Rosa Meriläinen ja Simo Frangén.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja