Eronnut Miia Nuutila ylistää muusikkorakastaan: Antissa ihaninta on kaikki

Nuutila näkee aitouden Maajussille Morsian -formaatin vahvuutena 16:57

Juontaja ja näyttelijä Miia Nuutila nauttii uudesta elämänvaiheestaan ja tuoreesta seurustelusuhteestaan. Avioeron läpikäynyt Nuutila elää nyt suhteessa Jean S -bändistä tutun Antti Paavilaisen kanssa.

Näyttelijä ja juontaja Miia Nuutila vieraili keskiviikkoaamuna MTV3-kanavan Huomenta Suomen lähetyksessä.

Ohjelman kesävieraana ihastuttanut Miia kertoi muun muassa tulevista työhaasteistaan ja esitteli lapsuuden ja nuoruuden kuviaan. Nuutilan osuuden Huomenta Suomessa voit katsoa jutun videoilta.

Lähetyksen jälkeen Nuutila ehti kertoa kuulumisiaan myös MTV.fille. Yksityiselämän puolella Nuutila viettää nyt rauhaisan onnellista kesää, sillä hän on keväästä asti seurustellut Jean S. -bilebändin solistin Antti Paavilaisen kanssa.

– Olemme tutustuneet aikanaan teatteripiireissä joskus 2011 ja 2012, kun olimme työkavereita. Keväällä sitten tapasimme kun oli avioero oli selvä ja olimme vapaita ihmisiä. Nyt on hyvä fiilis, olen kyllä onnellinen, Nuutila myhäilee.

Pariskunnalla ei ole kiirettä edetä tuoreessa suhteessa.

– Emme asu vielä yhdessä, me vain seurustelemme. Toki ihan avoimesti ja rehellisesti seurustelemme, mutta emme me varmaan ainakaan vielä yhteen muuta, Miia miettii.

Suhteen vakavuudesta kertoo kuitenkin se, että Antti on muun muassa tavannut Miian lapset.

– Toki silloin, kun lapset ovat meillä, niin olemme kimpassa lasten kanssa. Emme kuitenkaan asu saman katon alla, että ihan uusioperheeksi ei voi sanoa.

Mikä Antissa on ihaninta?

–Hmm.. siksi mietin, kun sanoisin vain, että kaikki. Koko paketti, sielu ja ruumis, Nuutila kihertää.

Nuutilan liki 20 vuoden avioliitto ohjaaja-muusikko Kari Nenosen kanssa päättyi tänä vuonna, kun pari haki avioeroa kesäkuun alussa. Parilla on yhdessä 13 ja 10 -vuotiaat lapset.

– Ero ei tietenkään ole helppo lasten takia, mutta muuten ero on olut minulle ja Karille pitkä prosessi ja selkeä asia jo pitkään.

– Lapsiperspektiiviä sitä tietenkin miettii. Sen takia olemmekin edenneet niin hitaasti esimerkiksi eropapereiden kanssa. Olemme miettineet, että miten tämä vaikuttaa lapsiin. Ei meillä ole kuitenkaan mitään riitaa, vaan hyvät välit. Lapsetkin näkevät sen , hän toteaa tyytyväisenä.

Uutena aluevaltauksena biisien sanoittaminen

Nuutila sanoittaa myös kappaleita 10:46

Miia saattaa tehdä vielä yhdessä myös musiikkia Antti-rakkaansa kanssa. Nuutila on nimittäin viime aikoina ottanut haltuun myös uuden aluevaltauksen eli kappaleiden tekstien kirjoittamisen.

Nuutila on työstänyt tekstejä Lauri Tuohimaalle ja syksyllä ilmestyykin Tuohimaa-yhtyeen levy, jonka kymmenestä kappaleesta kahdeksan on Nuutilan sanoittamia.

– Mietin ensin, että osaanko lähettää sanoituksiani, kun ne tuntuvat niin henkilökohtaisilta. Lauri kuitenkin heti ymmärsi maailman ja alkoi säveltää kappaletta, Miia fiilistelee.

Haastattelussa Nuutila kertoo antaneensa jotain tekstejään myös seurustelukumppanilleen. Kenties Jean S -solistina tunnettu Antti nähdään pian tulkitsemassa myös Miian tekstejä?

– Voihan sitä olla, jos Antti vaikka alkaa tehdä omaa musiikkia. Olen minä hänelle vähän jo antanut biisin sanoja. Katsotaan nyt, mitä hän säveltelee. Voihan se olla, Miia myhäilee.

Miia Nuutila Huomenta Suomen tikkakisassa 14:43

HUOMENTA SUOMEN kesäaamut MTV3-kanavalla arkisin klo 07 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat