Erokohu stressasi Jari-Matti Latvalaa: ”Vietin kaksi päivää puhelimessa”

Jari-Matti Latvala myöntää: Tämä on ollut urani raastavin kausi 4:29
Videolla Jari-Matti Latvalan haastattelu.

Rallitähti Jari-Matti Latvala kertoo viettäneen hänen erouutistaan seuranneet päivät puhelimessa. Nyt Toyota-kuski yrittää taas keskittyä parhaansa mukaan MM-sarjan päättämiseen positiivisesti.

Latvalan ja hänen avopuolisonsa Maisa Torpan suhteen kriisistä uutisoitiin ennen kaikkea Seiska-lehdessä jo viikkoja ennen varsinaista eroilmoitusta.

Latvala on ollut haluton ruotimaan asian taustoja julkisesti, mutta myöntää tilanteen vaikuttaneen häneen voimakkaasti.

– Tiedätte, että rallin ajaminen on minulle kaikki kaikessa eikä minulla voi olla mitään häiriötekijöitä, Latvala kertoo WRC.comin mukaan.

– Lehtijuttuja on ollut Suomessa koko ajan. Vietin kaksi päivää puhelimessa selvittämässä tätä. Se oli niin stressaavaa, hän myöntää.

Samaan aikaan sopimus Toyotan kanssa on ollut katkolla. Kauden viimeisissä kisoissa Latvala on ajanut lähinnä oman tulevaisuutensa edestä.

– Olen nyt 34-vuotias ja minusta tuntuu, että minulla olisi vielä hyvät pari vuotta jäljellä huipputasolla kilpailemiseksi, ja haluan saada sen onnistumaan.

– Testasin viime viikolla Espanjassa ja sain taas hyvää itseluottamusta autoon. Johdin siellä kisaa viime vuonna, ja se on ralli, josta pidän, Latvala sanoo Katalonian odotuksistaan.

Katalonian MM-ralli käynnistyy torstaina.

Lue myös:

    Uusimmat