Erja Häkkisen Aina-tytär samassa harrastuksessa Monacon prinsessa Carolinen tyttären kanssa: "Hän oli siellä meidän joukossamme ihan kuin kuka tahansa äiti

Teini-ikäiset Aina ja Hugo Häkkinen ensimmäistä kertaa malleina catwalkilla 0:21

Kauneusalanyrityksestä osakkuuden ostanut Erja Häkkinen kertoo elämästään Monacossa.

Monacossa asuva Erja Häkkinen kertoi tuoreita kuulumisiaan Diego dalla Palma -kosmetiikkayrityksensä yksityistilaisuudessa.

Suomalaisesta meikkifirmasta osakkuuden ostanut kahden lapsen äiti kertoo tavanneensa Monacon ruhtinaita usein asuessaan miljonäärien suosimassa ruhtinaskunnassa.

– Olen tavannut kaikki, paitsi en lapsia. Ruhtinaan ja hänen vaimonsa, siskot ja kaikki, Häkkinen kertoo.

Formulakuljettaja Mika Häkkisen ex-vaimona tunnettu Erja kertoo heidän yhteisen Aina-tyttärensä käyneen samaa luistelukoulua Monacon prinsessa Carolinen tyttären kanssa.

– Kun tyttäreni oli luistelukoulussa Monacossa, niin Carolinen tytär oli samaan aikaan luistelukoulussa ja me istuttiin siellä penkillä kaikki äidit, kun kanat orrella. Hän oli siellä meidän joukossamme ihan kuin kuka tahansa äiti. He elävät heidän normaalia elämäänsä. Ei se poikkea muiden elämästä.

Ruhtinaat näkyvät Häkkisen mielestä Monacon katukuvassa usein.

– Kyllä ne näkyvät siellä. Ovat hyvin esillä ja liikkuvat niin, etteivät ole pimennettyjen autojen sisällä. He haluavat, että monacolaiset näkevät heidät. Tekevät hirveästi töitä esiintymisiä ja hyväntekeväisyystyöitä. Aina, kun on jonkun tapahtuman avajaiset, joku ruhtinasperheen jäsen on paikalla. Se on heidän pr-työtänsä. Eivät he piileskele, Häkkinen kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat