Erin Heatherton on luonnollinen kaunotar – katso kuvat huippumallista ilman meikkiä

Huippumalli Erin Heatherton on upea vaaleahiuksinen kaunotar, joka ei pelkää näyttäytyä arvokkaissakaan tilaisuuksissa ilman meikkiä, sillä hänen ihonsa on upeassa kunnossa.

Erin Heatherton, 24, esiintyi meikittä edukseen New Yorkissa viikonloppuna. Huippumalli osoittaa upealla lookillaan sen, kuinka hyvin hoidettu iho ei kaipaa aina välttämättä ehostusta hehkuakseen upeasti. Etenkin kesällä kasvojen ihon on välillä vapauttavaa antaa hengittää meikittä.

Heatherton on itse aiemmin kertonut Hello-lehdelle kauneusrutiineistaan. Vaalea kaunotar uskoo, että terve itsevarmuus kulkee käsi kädessä luonnollisen kauneuden kanssa.

– Kun minulla on itsevarma olo, näytän myös hyvältä. Sisäinen kauneus näkyy ulospäin, eikä ole mitään niin kaunista kuin itsensä kauniiksi tunteva nainen, Heatherton kertoo.

Muotinäytöksiä varten hurjasti aikaa meikattavana viettävä Heatherton myöntää olevansa kauneusaddikti. Vaikka hän viihtyy vapaa-ajallaan usein meikittä, nauttii hän työnsä puolesta pakollisista kauneusrutiineistakin.

– Minä rakastan sitä prosessia, kun hiukseni laitetaan ja minut meikataan, Heatherton hymyilee.

Huippumallin tärkein kauneusrutiini on vankasta kokemuksesta huolimatta hurjan yksinkertainen.

– Kasvojen peseminen on aivan mielettömän tärkeää. Minä puhdistan kasvoni huolella ainakin kahdesti päivässä, Heatherton kertoo.

Lue myös:


AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lähteet:Hellomagazine

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja