Erikoinen pelastustehtävä päättyi onnellisesti – uima-altaasta nostettu peura pinkoi vapauteen

Autoilija ajoi peuran päälle – eläin hyökkäsi kimppuun 1:07
Tällä videolla puolestaan auton alle jäänyt peura käykin kuljettajan kimppuun.

Poliisi sai erikoisen pelastustehtävän Yhdysvaltojen Kentuckyssa.

"Koskaan ei tiedä, mitä partiopäivä tuo tullessaan", totesi Lexingtonin poliisi twiitissään.

Yhdysvaltojen Kentuckyssa sijaitsevan Lexingtonin kaupungin poliisilaitoksen konstaapeli Flannery sai erikoisen tehtävän maanantaiaamuna, kertoo muun muassa New York Post.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Saavuttuaan paikalle Flannerya odotti riipaiseva näky: uima-altaassa oli uupunut valkohäntäpeura, joka yritti pysytellä pinnalla pitämällä päätään ja etujalkojaan altaan reunalla.

Flannery nappasi peuran etujaloista kiinni ja yritti nostaa sen ylös altaasta. Tehtävä oli kuitenkin vaikeampi kuin miltä vaikutti.

Poliisimies sai lopulta apua toiselta henkilöltä, joka nappasi peuran takajaloista kiinni. Yhdessä miehet saivat eläimen nostettua altaasta.

Sorkkaeläin vaikutti olevan yllättävän hyvässä kunnossa, sillä se pinkoi menemään välittömästi ylös päästyään. Lexingtonin poliisi tunnelmoi eläimen vapautusta hidastetulla pätkällä eläimen pinkomisesta. Taustalla soi luonnollisesti Celine Dionin My Heart Will Go On -kappale.

Videota on katsottu yli 25 000 kertaa.

Aiemmin tällä viikolla myös Suomessa pelastettiin peura kiperästä tilanteesta, kun valkohäntäpeura oli jumittunut liukkaalle jäälle ja kotkat hyökkäsivät kimppuun.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat