Entiseltä joukkuetoverilta tyly arvio Real Madridin ökyflopista – "Viisi minuuttia ennen ottelua hän saattoi pelata Mario Kartia"

Real Madrid kohtaa keskiviikkona jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa italialaisen Atalantan, mutta kesän 2019 jättihankinta Eden Hazard on jälleen kerran sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Yli sadan miljoonan euron siirtosummalla Realiin saapunut Hazard on kärsinyt Madridissa jatkuvista loukkaantumisista. Yhteinen aika on ollut toistaiseksi suuri pettymys sekä pelaajalle että seuralle.

Lontoolaisessa Chelseassa maailman parhaan pelaajan potentiaalia osoittanut Hazard on tämän vanhan joukkuetoverin Filipe Luisin mukaan Lionel Messin kaltainen lahjakkuus, mutta tarvittava kunnianhimo uupuu.

– Eden ja Neymar ovat parhaat pelaajat, joiden rinnalla olen koskaan pelannut. He ovat samassa kategoriassa Messin kanssa, brasilialaista Flamengoa tätä nykyä edustava Luis sanoi Daily Mailille.

Miksi Hazard ei ole pelaajana toistaiseksi kohonnut Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon tasolle? Luis vihjaa, ettei Hazardin arki vastannut maailman ehdottoman kärjen vaatimuksia.

– Hän ei harjoitellut hyvin. Viisi minuuttia ennen ottelua hän saattoi pelata Mario Kartia pukuhuoneessa. Hazard saattoi lämmitellä ilman, että hän hädin tuskin nosti kenkiään nurmesta. Sen jälkeen kukaan ei saanut häneltä palloa pois. Hän saattoi harhauttaa kolme tai neljä pelaajaa ja voittaa ottelun yksin.

– Hazardilla on suuri määrä lahjakkuutta. Ehkä häneltä puuttuu hieman kunnianhimoa sanoa: Minusta tulee maailman paras pelaaja. Sillä hänestä voisi tulla, Luis näki. 

Luis ja Hazard ovat molemmat edustaneet Chelseaa, joka kohtaa Mestarien liigan huippuottelussa tiistai-iltana Luisin toisen entisen seuran, La Ligaa johtavan Atletico Madridin.

Mestarien liigan ottelut C Moressa

Tiistai 23.2.

Jalkapallostudio 21.00 C More Sport 1

Atletico Madrid - Chelsea 21.55 C More Sport 1

Lazio - Bayern München 21.45 C More Sport 2

Keskiviikko 24.2.

Jalkapallostudio 21.00 C More Sport 1

Mönchengladbach - Manchester City 21.55 Sub / C More Sport 1

Atalanta - Real Madrid 21.45  C More Sport 2

Lue myös:

    Uusimmat