Entinen suklaaholisti onnistui laihduttamaan 40 kiloa – kiitos omien lasten!

0:55

Eikö aika tunnu riittävän kuntoilulle? Tämä äiti näyttää, kuinka tehokasta kotona treenaaminen voi loppupeleissä oikein olla.

Suklaa, keksit ja donitsit kuuluivat ennen oleellisena osana 31-vuotiaan Mareike Lottin ruokavalioon. Huono ruokavalio ja sen myötä vartalolle kertyneet kilot vaikuttivat väistämättä niin perhe-elämään kuin naisen itsetuntoonkin. Väsyneellä äidillä ei ollut energiaa touhuta lastensa kanssa, eikä peiliin katsominen houkutellut. 

– Itkin joka päivä, kun pukeuduin, koska mikään ei sopinut kunnolla. Käytin äitiysvaatteita vielä kolme vuotta viimeisimmän raskauteni jälkeen, Lott kertoo.

Yksi tapaus sai äidin kuitenkin muuttamaan elämänsä suunnan.

Kyllä, puoli tuntia päivässä voi riittää

Kun Lott ei enää kehdannut esiintyä alasti miehensä Shawnin edessä, hän tiesi, että asioiden oli muututtava. Hän vaihtoi sokeriset välipalat vihanneksiin ja ryhtyi treenaamaan pienten lastensa kanssa kotona puoli tuntia päivässä kuusi kertaa viikossa. 

Vaikka lasten voisi luulla häiritsevän treenejä, tässä tapauksessa asia oli täysin päinvastoin. Lapset motivoivat ja toimivat äidillensä elävinä painoina. Heidän ansiostaan äiti on onnistunut karistamaan vyötäröltään jo 40 ylimääräistä kiloa. Kilojen lisäksi myös selkäkivut ovat hävinneet ja energiaa riittää taas leikkeihin ja kotitöihin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minulla ei ollut vaihtoehtoja. Joko otin heidät mukaan treenaamaan tai sitten en treenaisi ollenkaan, Lott kertoo.

– Treenaaminen on antanut minulle ja lapsilleni paremman elämän. Nyt he näkevät äitinsä iloisena ja energisenä masentuneisuuden sijaan.

Haluaa inspiroida muita samaan 

Nyt noin kuudenkymmenen kilon painoisena nainen on oppinut rakastamaan vartaloaan ja on taas askeleen lähempänä teini-iästä asti kytenyttä unelmaansa teräksisistä vatsalihaksista.

– Minulla on raskausarpia ja vähän löysää ihoa, mutta ne eivät vie pois minulta sitä tunnetta, millaiseksi tunnen itseni nyt. Olen tehnyt kovasti töitä saavuttaakseni tämän, Lott kertoo ylpeänä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuntoiluinnostus on saanut naisen myös opiskelemaan kuntovalmentajaksi. Hän haluaa kannustaa ja inspiroida ihmisiä toteuttamaan omat unelmansa. Jos hän kerran pystyi siihen, myös muut pystyvät. 

– Olen kiireinen äiti, työntekijä ja opiskelija, mutta löydän silti aikaa kuntoilla ja pudottaa painoa. Nyt toivon, että vinkkini voivat auttaa myös muita.

Videolta voit katsoa toisen inspiroivan laihdutustarinan. 

2:50

Lähde: CatersNews

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja