Entinen sinkkuäiti Mel B: Tällä kertaa äitiys on erilaista!

Spice Girls -tähti Melanie Brownilla on kolme tytärtä, joista jokaisella on eri isä. Viimeisin raskaus on ollut mukavaa aikaa, sillä kerrankin vierellä on rakastava puoliso, jonka kanssa jakaa vauva-asiat.

Kolmas kerta toden sanoo! Entinen Spice Girls -tähti Mel B (Melanie Brown) sai kolmannen tyttärensä syyskuun 2011 alussa. Tähti hehkuttaa äitiyden olevan tällä kertaa erilaista, kiitos aviomies Stephen Belafonten. 36-vuotias Brown kehuu miehen olevan kannustava kumppani ja sanoo haluavansa tämän kanssa lisää lapsia.

Brownilla on ennestään kaksi tytärtä: Phoenix, 12, ensimmäisestä avioliitostaan tanssija Jimmy Gulzarin kanssa ja nelivuotias Angel lyhyestä suhteestaan koomikko Eddie Murphyn kanssa.

– Ihanteellista on, että saat hoitaa lasta yhdessä rakastavan kumppanisi kanssa, jonka kanssa olet vauvan luonutkin, mutta Angelin ja Phoenixin tapauksessa näin ei ollut. Minulla oli kivikkoinen avioliitto Phoenixin isän kanssa. Angelin isän, Eddien, kanssa suhde oli ohi raskausajan puolivälissä ja minun oli vain kestettävä ja jatkettava elämässä eteenpäin, Mel B kertoo Hello! -lehden haastattelussa.

– Tällä kertaa olen tehnyt kaiken kumppanini kanssa – joka tulee mukaan jokaiseen lääkäritapaamiseeni, innostuu kanssani joka ultraäänikuvasta ja minusta tuntuu, että homma on vihdoin mennyt oikein. Kun nurisin Stephenille raskausajan aiheuttamasta hermostuneisuudesta, ajattelin, että minulla ei olekaan koskaan ollut ketään, kenelle voisin valittaa näistä asioista, Mel B pohtii.

Mel B ylistää pikku Madisonin olevan upea ja rauhallinen vauva.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja