Entinen Salkkarit-tähti julkaisi hilpeän kuvan Luokkakokous-elokuvan kuvauksista – poseeraa nimekkäässä seurassa: "Pikku-Venla ei olisi ikinä uskonut…"

4:05
Luokkakokous 3 -elokuvan tähtinäyttelijät paljastavat, millaista on olla Renny Harlinin ohjattavana

Salkkareista tuttu näyttelijä Venla Savikuja julkaisi Instagramissa otoksen Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksista.

Salatut elämät -sarjasta näyttelijänuralleen ponnistanut Venla Savikuja on mukana tekeillä olevassa Luokkakokous 3 -elokuvassa. Savikuja on viime päivinä julkaissut useita kuvia Renny Harlinin ohjaaman elokuvan kulisseista.

Useammassa Savikujan julkaisemassa otoksessa vilahtavat Aku Hirviniemi ja konkarinäyttelijä Pertti Sveholm. Yhdessä kuvissa poseeraa kuitenkin myös Harlin, jota Savikuja paljastaa kuvatekstissään ihailleensa lapsuudessaan.

– Kun olin lapsi, katsoin Die Hard 2:n ja Deep Blue Sean moneen kertaan. Pikku-Venla, joka haaveili tulevansa näyttelijäksi, ei olisi ikinä uskonut, että eräänä päivänä hän tulisi saamaan mahdollisuuden olla mukana uskomattoman lahjakkaan Renny Harlinin ohjaamassa elokuvassa. Kiitos Renny! Tämä oli upea päivä! Savikuja kirjoitti Instagram-julkaisunsa yhteydessä.

Savikuja nähtiin Salkkareissa Heidi Aaltosen roolissa vuodet 2009–2015. Salkkareiden jälkeen urheilullinen ja sosiaalisessa mediassa hyvin aktiivinen Savikuja oli mukana Fitnesspäiväkirjat-ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2015.

Vuonna 2017 hän aloitti näyttelijäopinnot Kööpenhaminassa. Viime talvena hän kertoi Iltalehden haastattelussa, että opinnot Tanskassa häivät kuitenkin kesken kahden vuoden jälkeen.

– Kun sain työtarjouksia, niin tein sen ratkaisun, että en enää käy sitä kolmatta vuotta. Suurin syy päätökseni taustalla on se, että koulun johdon ihmiskäsitys ja arvomaailma ei ihan kohtaa minun arvojeni kanssa. En voi itse seistä kaiken heidän toimintaansa liittyvän takana, hän perusteli Iltalehden haastattelussa päätöstään olla käymättä kolmevuotista koulutusohjelmaa loppuun asti.

Savikuja on viimeksi nähty sarjoissa Keihäsmatkat ja Modernit miehet.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja