Ensitreffit alttarilla -parin romanttinen uudenvuoden yllätys – kihlat!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannella kaudella naimisiin menneet Tiina ja Samuel viettivät vastikään ensimmäistä yhteistä jouluaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kyyhkyläiset Tiina ja Samuel ovat menneet kihloihin. Tiina paljasti asian uudenvuodenaattona Facebookissa.

Ohjelmassa avioitunut pari paljasti syksyllä aikeensa mennä uudelleen naimisiin. Pariskunta kertoi lokakuussa Huomenta Suomessa olevansa järjestämässä vuonna 2017 uusia häitä ystävien ja läheisten kesken. 

– Jos olisimme fiksuja, niin ulkoistaisimme häidenkin järjestämisen, Samuel vitsaili ja viittasi ohjelmassa nähtyyn pieleenmenneeseen seinäremonttiin.

– Meillä on hieman erilaiset näkemykset häiden järjestämisestä. Olen tottunut summittaiseen järjestämiseen. Riittää, kun hyvää ruokaa ja juomaa, Samuel naurahti.

Tiina ja Samuel viettivät hiljattain ensimmäisen joulunsa yhdessä.

– Molemmat ovat tottuneet viettämään joulua perheen kanssa, joten päätimme yhdistää molempien joulut. Menemme ensin minun vanhempien luo joululounaalle ja illalla sitten Tiinan, Samuel kertoi ennen joulua.

Myös uudenvuodenaattoa pariskunta aikoi viettää perinteisissä tunnelmissa. 

– Juomme kuohuvaa ja menemme katsomaan ilotulituksia. Toivotaan, että saadaan kavereita mukaan. Joko pidämme meillä jotkut juhlat tai sitten menemme ystäviemme luo.

Alkuvuodesta Tiina ja Samuel lähtevät toiselle häämatkalleen Thaimaahan. Ensimmäisen häämatkansa he tekivät Puolaan, Varsovaan. 

– Ihana päästä talvea pakoon. Odotamme innolla lomaa, Samuel kertoi.

Vaikka ohjelman loppumisesta on jo aikaa, tunnistetaan pari yhä jopa ulkomailla asti. 

– Olimme Tiinan kanssa yksi viikonloppu Tallinnassa, ja siellä moni suomalainen tuli tervehtimään ja onnittelemaan. Kyllähän siitä tulee aina hyvä mieli, mutta kyllä se välillä hämmentääkin, Samuel naurahti.

Katso jutun yläosan videolta parin tunnelmia jouluvalmistelujen keskeltä.

Hae mukaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljännelle kaudelle! Haku on käynnissä! 

ENSITREFFIT ALTTARILLA -jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta.

Ensitreffit-pari uusii häänsä – paljastavat parisuhteensa vahvuudet 12:00

Lue myös:

    Uusimmat