Ensitreffit alttarilla -häät ruodittiin Twitterissä – yksi pari nousi ylivoimaiseksi puheenaiheeksi: "Soittiko tuotanto Karille heti, kun näki…"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman hääjakson yhteydessä Twitter-keskusteluja hallitsi ehdottomasti yksi pariskunta: Tuula ja Miika.

Kun Ensitreffit alttarilla -ohjelman odotettu ensimmäinen hääjakso nähtiin tiistai-iltana MTV3-kanavalla, täyttyi myös Twitter kommenteista, joissa arvoitiin kolmen ensimmäisen parin ensimmäisiä yhteisiä hetkiä.

Ylivoimaisesti eniten Twitterissä puhuttivat turkulaisen Tuulan ja helsinkiläisen Miikan häät, joissa varsinkin aluksi jännitys oli hyvin vahvasti läsnä.

– Miika sanoo et tosi helppo olla, vaan silti keho on jäykkä kuin rautakanki, eräs twiittaaja arvioi.

Monen huomio kiinnittyi myös pariskunnan hääaterialla käytyyn kahvikeskusteluun, jossa Miika sanoi suorat sanat Tuulan kahvinkeittimestä. Tapausta ryhdyttiin Twitterissä nimittämään jo kahvigateksi ja Moccamaster-gateksi.

– Kahvi pöydälle! Mitähän tilanteita tällä kaudella nähdään Moccamasterin kanssa? 

– Moccamaster-gate vai Kahvi-gate? Mitä täst oikee kehkeytyy…? Piruja seinille nyt ainakin näköjään.

 

– Tällä Miikalla on kyllä taito möläytellä oikein huolella!

 

Twitterissä puhutti kovasti myös se, että asiantuntija Kari Kanala vieraili pariskuntien häissä. Osa vitsaili vierailun liittyneen siihen, kuinka Tuula tunnusti hääpäivänä kameralle, että asiantuntijat olivat valinneet hänelle erilaisen puolison kuin mitä hän odotti. Tämä saatettiin tulkinta niin, että Tuula pettyi puolisoonsa.

– Voi ei...Tuula ja Miika ei tule toimimaan.

 

– Soittiko tuotanto Karille heti, kun näki Tuulan mikroilmeet? Twitterissä spekuloitiin.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet valmiita heittämään Tuulan ja Miikan osalta kirvestä kaivoon ensimmäisen jakson perusteella.

– Voihan noi Tuula&Miika vaikka yhtäkkiä rakastuakin palavasti, who knows?

Video: Tätä et nähnyt televisiossa: MTV Uutiset vieraili Ensitreffit-parien häissä!

Varo juonipaljastuksia! Millaisia olivat Ensitreffit alttarilla -parien ensimmäiset ajatukset tuoreista puolisoistaan 10:39

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat