Ensitreffit alttarilla -Emma, 26, etsii itselleen perhettä ja luontoa arvostavaa kumppania – paljastaa tulevaisuuden haaveensa

Ensitreffit alttarilla -sinkut ovat julki – näin ohjelman pastori Kari Kanala analysoi tulevaa kautta 8:07
Ensitreffit alttarilla -sinkut ovat julki – näin ohjelman pastori Kari Kanala analysoi tulevaa kautta

Ensitreffit alttarilla -ohjelman seitsemännellä tuotantokaudella tutustutaan kahdeksaan elinikäistä kumppania etsivään henkilöön.

Ensitreffit alttarilla -sarjan odotettu seitsemäs kausi alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 1. syyskuuta.  Asiantuntijoina nähdään viime kaudelta tuttu kolmikko: Elina Tanskanen, Marianna Stolbow ja Kari Kanala. Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan ohjelman sinkkuihin.

Tällä kaudella uutena elementtinä tullaan näkemään tuoreiden aviovaimojen tapaaminen keskenään Marianna Stolbow'n johtaessa keskustelua. Myös aviomiehet tapaavat toisensa, ja pääsevät vaihtamaan Kari Kanalan johdolla ajatuksia siltä, miltä avioelämä tuntuu ja miten uudenlainen arki sujuu.

Yksi illan jaksossa alttarille astelivista rohkeista sinkuista on joensuulainen Emma. Hän harrastaa lukemista sekä koiran ja ystävien kanssa ulkoilua. Emma haaveilee matkoista ympäri Eurooppaa, vaellusreissuista, omasta asunnosta, lapsista ja toisesta koirasta. Hän toivoo myös pääsevänsä opiskelemaan luonto-oppaaksi. Tarjoilijana työskentelevä Emma on herkkä, empaattinen ja iloinen.

Hän laskee vahvuuksikseen periksiantamattomuuden ja sen, että hän uskoo aina hyvään niin ihmisissä kuin asioissakin. Haasteinaan hän kokee taipuvaisuuden myöhästellä ja sen, että hän on liian vaativa itseään kohtaan. Puolisokseen Emma toivoo löytävänsä sympaattisen ja helposti lähestyttävän oloisen miehen. Hänelle on tärkeää, että tuleva kumppani arvostaa perhettä ja luontoa, eikä ajattele rahan olevan tärkeintä.

Kenen kanssa Emma astelee alttarille? Katso ylhäällä olevalta videolta Kari Kanalan analyysi tulevasta kaudesta!

Uudet Ensitreffit alttarilla -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla tiistaina 1.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8. - 6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat